Pahare de unică folosință, o modalitate versatilă și confortabilă de a savura cafeaua

 advertising.ringier
.

Gustul cafelei este foarte mult influențat și de recipientul din care este băută. O știu atât profesioniștii în domeniu, cât și băutorii ocazionali sau împătimiți de cafea.

Pentru a nu afecta aroma cafelei și a le oferi clienților o experiență superioară în savurarea acestei băuturi, trebuie să optezi pentru cești din  ceramică, pahare din sticlă sau pentru variantele de unică folosință: paharele de carton sau plastic de la Ambalaj Market.

Pahare de cafea pentru cafenele și magazine

Cafeaua de dimineață este un obicei cu care se răsfață mulți români. Unii aleg să servească o cafea la restaurant sau la cafenea, în timp ce-și actualizează agenda pentru ziua respectivă. Alții, în graba de la prima oră, sunt mai tentați să ia cafeaua la pachet și să guste din ea în drum spre serviciu sau facultate. 

Dacă deții un magazin care servește și cafea la pachet, o cafenea, un bistro to-go sau un restaurant cu opțiune takeaway, poți alege paharele de unică folosință de la Ambalaj Market, pentru a le oferi oamenilor gustul original și unic al cafelei de calitate. 

Paharele sunt realizate din materiale precum plastic sau carton și sunt rezistente la căldură, păstrând calitatea cafelei până în momentul servirii. Un alt avantaj al acestor pahare pentru cafea este că sunt versatile și că îți poți alege design-uri care se potrivesc foarte bine cu brandul tău.

Pe lângă pahare, afacerile mai pot achiziționa de la Ambalaj Market și alte accesorii pentru servirea la pachet a cafelei: capace pentru pahare de carton, suporturi pentru pahare cu două sau  patru compartimente, pahare albe, simple sau cu diverse modele,  tăvițe de carton, șervețele etc.

Pahare de cafea pentru acasă

Un pahar cafea pe zi aduce numeroase beneficii pentru sănătate. Consumul acestei băuturi îți furnizează antioxidanți, cum sunt acizii clorogenici, care protejează celulele împotriva deteriorării oxidative. În plus, cafeaua conține cofeină, un stimulent natural care poate îmbunătăți concentrarea, performanța cognitivă și îți furnizează energie. Unele studii sugerează că un consum regulat, dar moderat de cafea este asociat cu un risc redus de boli, cum sunt: Boala Alzheimer, Parkinson sau anumite tipuri de cancer.

Dacă servești mai des cafeaua acasă decât în oraș, poți consulta de asemenea oferta de pahare de unică folosință de la Ambalaj Market. Aprovizionează-te cu pahare în dimensiunile dorite și cu modele de design preferate, pentru a savura cafeaua cu drag și plăcere în fiecare zi.

Mulți oameni sunt mai atrași de gustul cafelei dintr-un pahar din carton, de exemplu. Paharele din carton sunt adesea asociate cu o atmosferă mai relaxată, iar un alt avantaj al lor este că păstrează băutura caldă pentru mai mult timp. Cartonul este și un material reciclabil și biodegradabil, care duce cu gândul la apropierea de natură. Sunt și persoane care atunci când consumă cafea dintr-un pahar de carton își amintesc de starea de bine și atmosfera casual dintr-o cafenea, astfel că optează pentru pahare de unică folosință și acasă, pentru savurarea cafelei la filtru, de la expresor sau de la ibric.

Dacă dorești să-ți bei cafeaua zilnică în pahare de carton sau plastic, consultă oferta de produse de la Ambalaj Market, pentru a alege produsele potrivite cu nevoile și preferințele tale în materie de material, dimensiuni și design.  

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton