Pantofi noi pentru sezon nou: top modele pe care să le cumperi acum.

Bine ai venit, sezon nou! 

Noile tendințe de încălțăminte se prezintă ca un amestec fascinant de nostalgie, confort și extravaganță. Acest sezon celebrează diversitatea și te invită să te joci cu contrastele.  Am fost pentru tine la o sesiune de shopping la DEICHMANN, unde am întocmit o listă de tendințe cu cele mai hot' modele din acesta iarnă (la prețuri extrem de atractive, desigur).  Ready, steady, shop!

Sneakers

Pantofii de sport continuă să se afirme ca fiind polivalenți și versatili, cu un aspect retro elegant, care  aduce vibrații nostalgice în ținutele tale sportive, feminine sau casual! 

Biker mania

Siluetele robuste, tălpile groase și accentele metalice subtile reprezintă punctele de forță și încredere ale sezonului. Experimentează  cizmele biker cu șireturi pentru un stil diferit de „atitudine rebelă'. 

Elegant booties

Botinele, fie că sunt cu tocuri stiletto sau cu platforme XL și tocuri bloc, reprezintă alegerea perfectă pentru un look ultra feminin și elegant! Caută modele cu catarame sofisticate, inserții metalice sau detalii aurii pe negru, gri sau argintiu.

Cizmele stiletto cu vârf ascuțit adaugă glamour sexy, în timp ce papucii cu platformă XL adaugă extravaganță autohtonă.

Pentru zilele cele mai friguroase, există saboți care combină căldura și stilul, în timp ce cizme lungi, elegante arată minunat alături de fuste mini.

Cosy meets cool

Pentru zilele cele mai friguroase, te invităm să faci cunoștință cu izolația termică inovatoare oferită de ghetele care combină căldura cu  accentele de blană artificială. Fie ca optezi pentru ghete slip-on sau botine, câștigi nu numai protecție împotriva frigului, ci și adevărate declarații de stil și devin pur și simplu indispensabile.

Tendințele în materie pantofi pentru iarna 24/25 te invită să experimentezi și să-ți exprimi propria personalitate prin combinații îndrăznețe – pentru că la modă, orice îți place este permis…Vizitează magazinele sau online shop-ul  www.deichmann.com .

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton