Pantofi Rieker- potriviţi pentru orice ocazie

 advertising.ringier
.

O zi reuşită vine cu alegeri noi în materie de încălţăminte. Optaţi pentru colecţia de pantofi Rieker și nu veţi da greş nici în materie de stil şi nici în materie de confort, căci acest brand le cuprinde pe amândouă.

Ţinuta perfectă nu se rezumă doar la aspect, ci şi la modul în care ea ne face să ne simţim. Este foarte important să alegem în funcţie de gusturile noastre, iar pantofii Rieker ştim sigur că au reuşit de-a lungul timpului să fie pe placul multor doamne. Colecţia pe care am pregătit-o este, spunem noi, pentru toate gusturile, cuprinzând o varietate de încălţăminte : teniși, pantofi lejeri, pantofi cu toc, sandale joase sau înalte, espadrile şi multe altele, gata să adauge un plus de valoare oricărei ţinute. 

Vedetele sezonului-pantofii Rieker

Primăvara este mult mai permisivă atunci când vine vorba de opţiuni de încălţăminte, pentru că putem opta atât pentru sandale cu vârful deschis în zilele cu o vreme călduroasă, cât şi pentru o pereche de tenişi moderni pentru zilele puţin mai răcoroase, dar însorite. 

 Pantofii Rieker sunt cunoscuţi pentru faptul că sunt practici şi destinaţi pentru oamenii care pun pe primul loc confortul. Materialele calitative şi care permit piciorului să respire şi să se mişte cu uşurinţă sunt un lucru de care puteţi beneficia cu aceste încălţăminte. Pentru un look de birou, puteţi apela cu încredere la o pereche de pantofi casual cu tocul mai gros, care vă oferă atât stabilitate cât şi un aspect elegant şi pus la punct.

Această imagine are atributul alt gol; numele fișierului este rieker_58944-00_124_9542-scaled.jpg

Pentru o plimbare în natură, o pereche de pantofi din piele cu talpă moale este o alegere potrivită. Pot fi purtaţi la o ţinută lejeră cu pantaloni de in, sau chiar la fuste sau rochii de zi cu zi. Vă încântăm şi cu o selecţie de sneakerşi chic şi moderni, care să vă uşureze procesul de încălţare prin modul clasic de înşiretare sau de închidere cu fermoar.

De ce alegem brandul Rieker?- funcţiile pantofului

Nu este un lucru nou faptul că brandul Rieker are o tehnologie unică a sa, perfect adaptată la nevoile piciorului, folosindu-se de materiale care să le ajute să îşi atingă maximul de potenţial. Pentru asta, Rieker este cunoscut pentru pielea de înaltă calitate, materialele textile şi lejere pentru picior, tălpi dotate cu tehnologia Antistress care se mulează după forma piciorului dumneavoastră şi amortizează impactul provocat în timpul mersului. 

Acum că v-am lămurit în legătura cu ce înseamnă cu adevărat acest brand, vă propunem să faceţi o vizită pe site-ul Robelshoes.ro şi să vă alegeţi perechea potrivită. Selecţia pe care v-am pregătit-o este exact de ceea ce aveaţi nevoie în acest sezon, aşa că nu mai aşteptaţi.

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton