Papuci damă pentru vară – Ce culoare să alegi pentru a se potrivi cu orice ținută?

 advertising.ringier
.

Cauți papucii albi damă de vară sau papuci colorați perfecți? Aceștia se disting nu numai prin aspectul lor atractiv, ci și prin funcționalitatea lor. Și poate nu ți-ai dat seama câte modele de papuci există și le vei găsi pe toate în oferta magazinului CCC. Află ce se află în tendințe în această vară și alege perechea care se potrivește cel mai bine stilului tău.

Papuci de damă cu platformă – eleganță și confort

Papucii de vară pentru femei au multe variante. Modelele cu talpă plată, platformă sau toc sunt doar câteva dintre propuneri. Mai mult, acestea pot fi găsite în cel puțin două finisaje: piele naturală sau materiale sintetice. Iar unii dintre cei mai populari sunt papucii cu platformă.

În timp ce papucii sunt asociați cu încălțămintea casual, modelele cu platformă sunt eleganța în sine. Propunerile de piele sunt considerate în prezent modelele cele mai populare și cele mai frecvent alese. Astfel de papuci, datorită materialului natural, au un aspect șic, care este adesea completat de o formă impresionantă. De asemenea, sunt sinonimi cu calitatea și stilul.

Papucii cu platformă din colecția disponibilă în magazinul CCC merită toată atenția ta. Pe de o parte, sunt clasici și atemporali, iar pe de altă parte – datorită decupajelor – aspectul lor seamănă cu modelele de pe podiumurile mondiale! Sunt disponibili în mai multe culori, dar printre cei mai populari sunt acei papuci albi damă, bej sau negri. Alegându-i, te vei bucura de această achiziție ani de zile!

Papucii flip-flop sunt modelele cel mai des achiziționate în sezonul primăvară-vară. De ce? Pentru că sunt la fel de confortabili ca șlapii, dar îți țin picioarele mult mai bine, făcându-i perfecți pentru toate activitățile de vară.

În trecut, papucii flip-flop erau asociați doar cu pantofii plați cu o parte superioară caracteristică. Astăzi, în magazine găsești modele susținute de toc sau de o talpă groasă. Și-au schimbat și caracterul și acum se poartă și la ocazii speciale și chiar la serviciu! În plus, sunt disponibili în culori care se potrivesc perfect sezonului de vară!

Papuci cu toc – un plus pentru silueta feminină

Papucii cu toc înalt sunt pantofi care au fost în tendințe de mai multe sezoane. Combină un aspect elegant cu confortul la purtare și versatilitatea. Pot fi purtați zi de zi, cu pantaloni scurți sau o rochie de vară, dar și cu o rochie de seară, o rochie de in și un sacou. Sigur îi vei iubi! Papucii cu toc sunt aproape la fel de confortabili de purtat ca și orice alt model de încălțăminte și măresc din punct de vedere optic silueta cu câțiva centimetri, ceea ce explică popularitatea lor neclintită. 

Papucii cu toc sunt disponibili în mai multe stiluri și culori în magazinele CCC, astfel încât să poți găsi cu ușurință perechea de vis pentru această vară.

Papuci din piele – cel mai înalt confort la purtare

Care sunt avantajele încălțămintei din piele? Datorită materialului natural care se adaptează perfect formei picioarelor, acestea oferă cel mai înalt confort la purtare. Mai mult, au proprietăți antialergice și higroscopice, care împiedică transpirația picioarelor și, în consecință, înmulțirea bacteriilor patogene din pantofi. De asemenea, sunt extrem de solizi, așa că atunci când îi cumperi, poți fi sigur că vei putea purta acei papuci de vară din piele pentru mai multe sezoane!

Este imposibil, de asemenea, să nu fie menționat aspectul nobil al acestor papuci negri din piele. Din acest motiv, vor fi partenerul perfect al stilurilor elegante.

Sper că acest articol te-a ajutat să alegi perechea perfectă de papuci de vară! Pentru toate produsele prezentate în articol (și multe altele!), vizitează magazinele staționare CCC, site-ul sau aplicația pentru cumpărături reușite de fiecare dată!

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton