Participantele de la Miss Universe București sunt răsfățate cu tratamente de înfrumusețare la Swiss Clinics

 advertising.ringier
.

Swiss Clinics, unul dintre jucătorii de top de medicină estetică din România, anunță cu entuziasm parteneriatul cu Miss Universe 2024. În cadrul acestui parteneriat, participantele vor beneficia de tratamente de înfrumusețare personalizate, menite să le pună în valoare frumusețea naturală și să le pregătească pentru finala competiției, care va avea loc pe 24 septembrie. 

Swiss Clinics, cunoscută pentru expertiza în tratamente estetice avansate, va oferi fiecărei concurente servicii de top în domenii precum îngrijirea pielii, terapii anti-îmbătrânire și remodelare corporală. Aceste tratamente sunt concepute pentru a le ajuta să arate și să se simtă impecabil în cadrul uneia dintre cele mai prestigioase competiții de frumusețe din țara noastră. 

Această colaborare evidențiază dedicarea Swiss Clinics de a promova îngrijirea personalizată și estetica naturală, demonstrând că frumusețea adevărată vine din armonia dintre sănătate și aspectul fizic.

„Suntem încântați să susținem tinerele talente și să le oferim soluții personalizate pentru a se pregăti pentru scena finală a Miss Universe. La Swiss Clinics, ne angajăm să punem în valoare frumusețea autentică și să oferim servicii estetice de înaltă calitate, cu tehnologie de ultimă generație și echipe specializate', a declarat Marinela Popescu, CCO Swiss Clinics Group. 

Frumusețea și eleganța naturală a concurentelor va fi premiată de Valentin Burada, Fondator și CEO Swiss Clinics Group, care va fi în juriu în cadrul competiției Miss Universe 2024. 

Premiile pe care le va acorda: 

Locul 1: Voucher în valoare de 1.000 euro pentru tratamente la Swiss Clinics.

Locul 2: Voucher în valoare de 500 euro.

Locul 3: Voucher în valoare de 300 euro.

Locul 4: Voucher în valoare de 300 euro.

Locul 5: Voucher în valoare de 300 euro.

În plus, în semn de apreciere a frumuseții și eleganței, Swiss Clinics oferă organizatorilor competiției proceduri estetice în valoare de 2.000 euro. Participantele la Miss Universe București vor avea oportunitatea de a se bucura de tratamente personalizate la Swiss Clinics pentru ca frumusețea din interior să poată fi observată și la exterior. 

Swiss Clinics – Arhitects of you 

Swiss Clinics este unul dintre cele mai mari lanțuri de clinici existent în peste 40 de orașe din România, dedicat oferirii de servicii medicale estetice de calitate. Swiss Clinics, un jucător de top în industrie, se concentrează pe medicina estetică, atât minim invazivă, cât și chirurgicală, dermatologie, stomatologie, ginecologie și o divizie specializată pentru bărbați. Utilizând cele mai noi tehnologii și cele mai eficiente proceduri medicale, experții Swiss Clinics se asigură că sănătatea și frumusețea pacienților sunt prioritare. Medicii sunt arhitecții schimbării, iar schimbarea este abordată la cele mai înalte standarde pentru ca parteneriatul dintre medic și pacient să creeze cele mai bune rezultate. 

Valorile companiei sunt empatie, perseverență și responsabilitate. În cadrul clinicilor, pacienții au parte de cele mai bune condiții în care să aibă loc transformarea lor. Cu o echipă de specialiști experimentați și o abordare centrată pe pacient, experții Swiss Clinics oferă soluții personalizate și experiențe unice transformatoare, ce răspund nevoilor și dorințelor pacienților, atât în prezent, cât și în viitor.  Pentru mai multe informații despre Swiss Clinics sau pentru a rezerva o consultație, vă rugăm să vizitați site-ul www.swissclinics.ro sau să îi contactați direct la 021 9093 sau e-mail: [email protected].

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton