Patiserie rafinată, cu ingrediente non-toxice

 Advertorial
.

Andreea Anghelus este o tânăra patiser de numai 26 de ani, care se recomandă ca fiind o persoană care trăiește pentru dulce, mai exact pentru acel dulce sănătos, care te face sa fii plin de viață. Andreea adoră tot ce tine de adrenalină: a zburat cu parapanta, a sărit cu parașuta și a realizat preparate culinare pentru evenimente grandioase, în timp record.

Bucătăria a făcut întotdeauna parte din viața ei, ca „o dulce evadare din cotidian”, așa cum îi place să spună.

Cariera în acest domeniu a început-o si pentru că îi place să guste mereu lucruri noi', fiind inițial bucătar personal, gătind cu ingrediente non-toxice pentru persoane publice, urmând mai apoi să se specializeze ca patiser și să colaboreze cu cofetării celebre.

Pe măsură ce s-a identificat din ce în ce mai tare cu rolul de patiser, Andreea Anghelus a descoperit o dragoste incontestabilă pentru artă și precizia pe care le presupune crearea de produse de patiserie, prăjituri și deserturi delicate.

Povestea Andreei se adâncește în suișurile și coborâșurile profesiei alese, pictând o imagine personală a experiențelor ei în lumea patiseriei. Fiecare zi ca patiser îi aduce o nouă oportunitate de a se manifesta creativ și de a da viață unor noi viziuni. Ideea de a aduce pură plăcere pe fețele oamenilor, în timp ce aceștia îi savurează creațiile, este ceea ce o motivează să lupte continuu pentru excelență și să materializeze totul în brandul său personal, AMOUR Bake of Art.

Andreea Anghelus pune mai presus de orice libertatea de a experimenta, infuzând arome, texturi și elemente vizuale unice, pentru a crea deserturi remarcabile, care antrenează toate simțurile. 

Fire sportivă și mamă a unei fetițe de 7 ani, Andreea a decis să-și aloce o bună parte din timp realizării de retete și produse de patiserie din ingrediente non-toxice. În felul acesta, Andreea iși doreste să vină în ajutorul părinților care fac alegeri conștiente pentru copiii lor, școlari și preșcolari. Această nouă gamă de produse răspundă atât nevoilor sportivilor, în materie de aport nutrițional, cat și papilelor gustative, obișnuite cu un gust savuros.

Întrebată ce înseamnă pentru ea sa fii un patiser al vremurilor noastre, Andreea spune: A fi patiser este o chemare profund personală și împlinitoare, care îmi permite să îmbin ingrediente precum dragostea mea pentru copt, expresia artistică și recomandările clienților mei'

Combinand ingrediente precum talent, pasiune, creativitate și muncă asiduă, Andreea Anghelus are toate șansele să devină, în viitorul apropiat, un nume foarte cunoscut și apreciat în patiseria internațională, la fel de sonor ca al patiserilor celebri din întreaga lume, precum Dominique Ansel, Pierre Hermé sau Christina Tosi.

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton