Patru electrocasnice obligatorii pentru o bucătărie modernă

 bogdan.galca
.

Bucătăria este una dintre cele mai importante încăperi din locuința ta și este locul pe care cauți mereu să-l modernizezi și să-l îmbunătățești. Fiind spațiul unde iei masa alături de cei dragi, unde pregătești cina și prânzul, realizarea unei atmosfere confortabile și primitoare este un deziderat pentru fiecare dintre noi.

Pe lângă mobilă, care trebuie să fie atât funcțională, cât și frumoasă, un rol esențial în crearea unei bucătării moderne și practice îl au electrocasnicele. Acestea nu doar că vor contribui la executarea mai rapidă a sarcinilor de zi cu zi, dar, alese atent, vor da un plus de personalitate camerei. 

Frigiderul „inteligent' 

Un frigider modern este esențial pentru bucătăria ta, acesta având, în prezent, o serie de caracteristici și opțiuni gândite pentru a te ajuta să faci față tuturor provocărilor de zi cu zi. Există modele care te anunță când expiră produsele alimentare sau care îți permit să vezi interiorul frigiderului pe smartphone și să cumperi ceea ce îți lipsește. De asemenea, unele frigidere au ecrane de mari dimensiuni unde poți crea liste de cumpărături care să se sincronizeze cu aplicațiile din telefon sau te pot ajuta să găsești rețeta perfectă pentru cină în funcție de alimentele pe care le ai în sertarele frigiderului. În plus, aceste produse sunt extrem de eficiente și au un impact pozitiv și asupra rețelelor electrice, reducând presiunea asupra lor.

Aspiratorul vertical, un cadou perfect 

Vremea aspiratoarelor clasice cu fir a trecut, noile modele cu baterie fiind ceea ce ai nevoie în locuința ta. Un aspirator vertical nu doar că îți va solicita mult mai puțin spatele, dar are o multitudine de accesorii integrate care te vor ajuta să faci curățenie rapid. Ai perii înguste care îți vor fi de folos pentru curățarea tavanelor și a rafturilor mobilei de bucătărie, iar majoritatea au unitatea detașabilă, devenind un aspirator de mână puternic, perfect pentru curățarea firimiturilor de pe masă sau din alte zone. De asemenea, aceste aspiratoare pot fi folosite pe post de mop, ceea ce va reduce din timpul alocat curățeniei. În plus, aspiratoarele verticale sunt foarte puternice și captează până la 98% din praf, bacterii și alergeni.

Friteuza cu aer cald, obligatorie într-o bucătărie modernă

Dacă iubești mâncarea prăjită, dar ai renunțat la ea pentru că știi că nu este deloc sănătoasă, atunci o friteuză cu aer cald este electrocasnicul perfect pentru tine. Aceste modele folosesc aer fierbinte în locul uleiului pentru a găti alimentele, astfel că preparatele vor fi gustoase și sănătoase, însă cu minimum de grăsime. De asemenea, aceste aparate au capacitatea de a pregăti masa mult mai rapid și au funcția de a menține mâncarea caldă până când totul este pregătit, nemaifiind nevoie să o reîncălzești.

Nicio dimineață fără o cafea aromată

Nicio dimineață nu poate începe fără o cafea, iar un espressor inteligent nu trebuie să lipsească din bucătărie ta. Datorită noilor tehnologii, există modele pe care le poți controla din aplicațiile din telefon. De asemenea, majoritatea aparatelor îți oferă posibilitatea pregătirii unor specialități clasice de cafea, precum espresso, cappuccino și latte macchiato, dar îți lasă libertatea de a savura propriile rețete de cafea, selectând nivelul de intensitate a cafelei, cantitatea de apă sau spumă de lapte.

Sursă foto: Shutterstock

(P) Material publicitar realizat în colaborare cu Elefant.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton