Pippa of London, brandul de make-up iubit de britanice, s-a lansat în România!

 Advertorial
.

Pippa of London, brandul de cosmetice creat în inima scenei cosmopolite din Londra, aduce eleganța sa inconfundabilă pe piața din România, redefinind luxul la prețuri accesibile.

Fondată în 2017, Pippa of London și-a câștigat repede reputația datorită calității produselor, ingredientelor vegane și abordării sustenabile. Compania se concentrează pe stabilirea de standarde înalte în industria cosmeticelor, punând în valoare frumusețea naturală, mai presus de orice tendințe în make-up.

În 2019, Pippa of London a făcut un pas îndrăzneț prin introducerea unei game extinse de cosmetice vegane, demonstrând că frumusețea atemporală și responsabilitatea pentru mediu pot merge mână în mână. Produsele vegane au devenit rapid printre cele mai populare ale brandului, susținând astfel o abordare modernă și durabilă a frumuseții.

701-shadow-2701-shadow-2

Cu un manifest axat pe „eleganță fără efort cu un strop de îndrăzneală,” Pippa of London promovează frumusețea ca expresie personală, definită prin mister, rafinament și autenticitate. În plus, brandul susține diversitatea, incluziunea și transparența, oferind fiecărei persoane posibilitatea de a-și exprima frumusețea unică.

Cu o prezență puternică online, pe patru continente, și un angajament ferm față de calitate, brandul Pippa of London este pregătit să cucerească inimile iubitoarelor de frumusețe din România.

Gama variată de produse Pippa of London cuprinde toate produsele de care ai nevoie pentru un make-up complet, fie că este vorba despre un look de zi, lejer, sau despre un look sofisticat, de party. De la palete de make-up în nuanțe versatile, la rujuri în culori delicioase sau inovații precum tușul cu aplicator sub formă de rolă, ai de unde alege.

Produsele Pippa of London sunt disponibile în aplicația Altex și pe siteul altex.ro. Intră pe link, alege-ți favoritele și nu uita să adaugi linkul și în scrisoarea…. pardon, mailul către Moș Crăciun.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton