Platourile desert  - Delicii care nu trebuie să lipsească de pe masă

 advertising.ringier
.

Găzduiești o petrecere, reuniune de familie sau chiar un eveniment festiv și vrei să-ți răsfeți invitații cu unele dintre cele mai delicioase deserturi, care să le aducă tuturor un zâmbet sincer pe față? Platourile desert sunt unele dintre cele mai apreciate opțiuni pentru a intra atât la inima adulților, cât și la cea a copiilor. Având în vedere explozia de arome, texturi, creme și culori de-a dreptul atractive, platourile desert transformă fiecare ocazie de acest fel într-un eveniment memorabil. 

Fie că te-ai angajat să organizezi o petrecere corporate, fie o petrecere aniversară, dulciurile reprezintă limbajul internațional pentru relaxare, voie bună, atmosferă plăcută și bucurie. Cine ar putea să spună nu unor platouri cu prăjituri delicioase, atent glazurate, cu numeroase tipuri de creme și cu un design care îți stârnește pe loc pofta? Platourile desert de la Delicatera sunt concepute de specialiști, atenți la detalii, care pun accent pe aspectul fiecărui preparat în parte. 

Platourile desert: prăjituri asortate și gustoase pentru toate preferințele

Atunci când ai de-a face cu un număr ridicat de invitați care urmează să participe la evenimentul organizat de tine, trebuie să știi că este dificil să împaci preferințele culinare ale fiecărei persoane în parte. Unele sunt vegane, altele preferă preparatele foarte dulci, iar alte persoane vor să se asigure că toate ingredientele folosite sunt naturale în întregime. Să nu mai menționăm că există persoane cu diverse alergii, intoleranță la lactoză și/sau gluten. 

Din acest motiv, poate fi de-a dreptul dificil să faci față rigorilor și preferințelor tuturor. Din fericire, platourile desert pe care le poți găsi la brandul mai sus amintit cuprind delicii atât de diverse, încât ar fi aproape imposibil ca oaspeții să nu găsească un preparat dulce care să le încânte papilele gustative. Pe lângă platouri desert, poți găsi și platouri cu preparate calde sau platouri cu aperitive reci, astfel încât toți oaspeții să se bucure de o experiență culinară completă.

Platouri desert în stil Art Deco și Chic, gust rafinat și atenție la detalii

Dacă ar exista un singur termen care să definească platoul Art Deco, acela ar fi cu siguranță rafinament. Pentru conceperea sa se folosesc minitarte delicioase, îmbrăcate în ciocolată și praline de alune sau vanilie, choux cu caramel, fistic, cheesecake și mousse în miniatură (preferatele copiilor) și, bineînțeles, nelipsitele macarons cu mango. Art Deco intră în categoria de platouri cu prăjituri potrivite pentru evenimente corporate, petreceri aniversare, baluri, dar și pentru botezuri și nunți.

Daca platoul Art Deco nu te-a convins, cu siguranță Chic va reuși să impresioneze prin delicatețe, arome diverse și miros plăcut, transformând fiecare degustare într-o experiență culinară ireproșabilă. Iubitorii de dulce se vor putea delecta cu aromele încântătoare și puternice a minitartelor cu zmeură, caramel, ciocolată și vanilie, choux cafea, macarons care se topesc în gură cu aromă de cireșe negre și fursecuri cu lămâie. 

În cazul în care nu vrei să le păstrezi în platourile în care au sosit, poți transfera cu încredere preparatele pe propriile farfurii sau platouri de servire. Cu toate acestea, mulți preferă să le păstreze în ambalajul original, având în vedere că și acesta are un design elegant, integrându-se excelent în orice decor și la orice eveniment.

Platouri desert sweet brunch și croissante dulci, cum să ieși în evidență?

Vrei să ieși în evidentă în fața invitaților, așa că ai de gând să cumperi platouri desert care să le atragă atenția? Atunci te încurajăm să iei în considerare platourile cu rulouri (cu stafide, nuci sau cu migdale și fistic), dar și pe cele cu croissante dulci, umpluți cu diverse tipuri de cremă, cum ar fi cea de vanilie și fructe de pădure, de ciocolată și caramel. Aceste două tipuri de platouri cu prăjituri și delicii pot fi potrivite pentru un eveniment cu tematică franțuzească.

Nu pierde din vedere nici platourile cu fursecuri. Cu lămâie, stafide, migdale și ciocolată sau în patru tipuri de ciocolate, fursecurile de la Delicatera îți vor cuceri toți oaspeții, fiind perfecte pentru a satisface pofta de dulce.

Ți-ai luat responsabilitatea de a organiza o petrecere sau un eveniment, așa că vrei să te asiguri că achiziționezi unele dintre cele mai bune platouri cu desert? Cele de la Delicatera te vor surprinde plăcut atât prin design-ul special și elegant, cât și prin aromele de-a dreptul îmbietoare.

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton