Poartă seria HUAWEI WATCHGT 5 cu stil

 Cica Cristina
.

Accesoriile sunt punctul forte al oricărei ținute, iar unul dintre elementele de rezistență, în egală măsură elegant și funcțional, este ceasul. Extrem de versatil, acesta completează outfitul, aducând
acel touch unic ce te va face să ieși în evidență în orice moment.

w1200_q60w1200_q60

În GALERIA FOTO de mai sus aveți câteva sugestii pentru outfit-uri în pas cu ultimele tendințe. Ținutele propuse, fie în combinație de alb-negru, fie în nuanțe de maro sau bej, tomnatice, se potrivesc de minune cu ceasurile din seria HUAWEI WATCHGT 5. Cu un design modern, în nuanțe care se potrivesc într-o serie de combinații, noile ceasuri completează cu stil fiecare ținută.

În plus, sigur nu te va lăsa să treci neobservat! Te ajută să ieși în evidență prin eleganță și rafinament. Accesoriile, de la cercei și curele, până la ceasuri și genți completează orice ținută și fac diferența. Orice detaliu contează, căci toți ochii sunt ațintiți asupra elementelor deosebite.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton