Polo shirt Levi's - piesa esențială pentru garderoba ta de primăvară

 advertising.ringier
.

După un detox corespunzător al garderobei, e momentul să te gândești ce articole îți lipsesc. Piese simple, clasice, dar care știi că îți oferă o libertate stilistică nemărginită. Un astfel de item, pe care noi îl considerăm esențial pentru oricine, este tricoul Polo shirt Levi’s. 

Cu o eleganță subtilă și o croială simplă, acestea emană un stil preppy cool, perfect pentru orice ocazie. Mai mult, dat fiind faptul că una dintre cele mai populare tendințe ale acestui sezon este stilul casual, un tricou Polo shirt îți poate asigura aspectul effortless pe care îl cauți în orice ținută. 

Partea interesantă este că acest item, deși are aspectul clasic al unui tricou polo, transpune și un aer modern, minimalist – prin combinația superbă dintre cusăturile simple și fit-ul true to size. În plus, Levi’s vine în ajutor cu o gamă variată de culori, astfel încât să te poți bucura cât mai mult de acest articol iconic. 

Dacă și tu te regăsești printre persoanele cărora le lipsește o astfel de piesă din garderobă, vizitează levis.com și descoperă tricourile Polo shirt de la Levi’s. 

Despre brandul Levis

Brandul Levis simbolizează stilul american clasic și cool fără efort. De la inventarea lor de către Levi Strauss & Co. în 1873, blugii Levis au devenit unele dintre cele mai recunoscute articole de  îmbrăcăminte din lume, captând imaginația și loialitatea oamenilor de generații. Astăzi, portofoliul de mărci Levis continuă să evolueze printr-un spirit de pionierat și inovator neobosit, care este de neegalat în industria de îmbrăcăminte. Gama noastră de îmbrăcăminte de blugi și accesorii de top este disponibilă în peste 110 de țări, permițând persoanelor din întreaga lume să-și exprime stilul propriu. Pentru mai multe informații despre marca Levis, produsele și magazinele sale, vă rugăm să vizitați levi.com.

Despre Levi Strauss & Co.:

Levi Strauss & Co. este una dintre cele mai mari companii de îmbrăcăminte de marcă din lume și un lider global producerea blugilor. Compania proiectează și comercializează blugi, îmbrăcăminte casual și accesorii aferente pentru bărbați, femei și copii sub mărcile Levis, Dockers, Signature by Levi Strauss & Co., Denizen și Beyond Yoga. Produsele brandului sunt vândute în peste 110 de țări și în întreaga lume printr-o combinație de lanțuri de comercianți, magazine universale, site-uri online și are o amprentă globală de aproximativ 3.200 de magazine de tipul shop-in-shop. Veniturile nete raportate ale Levi Strauss & Co. pentru anul fiscal 2021 au fost de 5,8 miliarde de dolari. Pentru mai multe informații, accesați http://levistrauss.com.

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton