Pregăteşte-te pentru vară: descoperă secretul bine păstrat din Bali pentru o piele fără celulită

 advertising.ringier
.

Eşti gata să arăţi şi să te simţi bine în costumul de baie? În pragul verii, dă-i o şansă masajului anticelulitic, aliatul unei pieli oricând pregătite să nu se ascundă sub fuste lungi şi pantaloni largi. Terapia concentrată, realizată după tehnici din Bali, poate fi urmată şi la tine acasă, în încăperea favorită sau, de ce nu, chiar în grădina locuinţei, aproape de parfumul florilor pe care le iubeşti. 

Descoperă secretul bine păstrat din Bali pentru o piele fără celulită: cum se realizează masajul anticelulitic

Extrem de cerut de fanele remediilor naturale, masajul anticelulitic vizează, aşa cum îi sugerează şi numele, celulita şi îmbunătăţirea aspectului pielii, probleme la care femeile sunt în căutare de soluţii mai ales în pragul verii. Studiile susţin ceea ce sesizează cele care apelează la această modalitate de îmbunătăţire a texturii pielii: masajul de acest tip este printre cele mai eficiente tratamente împotriva celulitei. 

„Lucrăm intens asupra ţesuturilor afectate de celulită, prin aplicarea unor tehnici deprinse direct din patria masajului, Bali. Masajul începe din interiorul coapsei spre exterior, cu mişcări de frecare energice, care vizează, în principal zona şoldurilor. Celelalte zone-cheie sunt tratate cu ajutorul unei presiuni ferme, practic răsucind pumnul strâns, de jos în sus, dar şi prin frământarea unei anumite secţiuni de piele.', susţine Joy Jarlos, terapeut şi creatoarea unui serviciu de masaj la domiciliu. 

Orice mic disconfort trebuie comunicat terapeutului, pentru ca acesta să ajusteze presiunea aplicată. Masajul anticelulitic vine la pachet şi cu alte efecte, care lucrează pentru îmbunătăţirea stării de bine: la finalul fiecărei sesiuni îţi vei recăpăta calmul şi relaxarea, în ciuda faptului că poţi experimenta local o durere difuză şi perfect normală, având în vedere tehnicile aplicate. Specialiştii spun că masajul anticelulitic are efect asupra circulaţiei sanguine, stimulează sistemul limfatic şi contribuie inclusiv la micşorarea circumferinţei corporale, pentru cele care doresc să piardă în greutate. 

Masajul anticelulitic: aspecte pe care să le ai în vedere

Vorbim despre un tratament care, la fel ca oricare altul, are nevoie de timp pentru a-şi arăta rezultatele. Îndepărtarea problemei depinde de gradul de celulită pe care îl ai. În funcţie de asta, va fi stabilit, de altfel, şi numărul total de şedinţe. Cele mai multe iubitoare ale masajului anticelulitic optează pentru 2 sau 3 programări pe săptămână, la început. 

„Recomandăm masajul anticelulitic ca terapie complementară.  Pentru a-şi atinge potenţialul maxim, ideal ar fi ca masajul să fie completat de un stil de viaţă sănătos, din care să facă parte o alimentaţie bogată în nutrienţi şi exerciţii fizice regulate.  Le sugerăm, de asemenea, celor care apelează la această terapie să ceară şi sfatul unui doctor, în cazul în care suspectează că aspectul de coajă de portocală are cauze medicale.', completează Joy Jarlos.

Totodată, apelează la specialişti în arta masajelor şi a terapiilor SPA, care cunosc tehnici ce ţintesc exact zonele afectate şi nu uita: discută cu un medic în prealabil, în special dacă eşti însărcinată sau ai diverse afecţiuni medicale.

Aromaterapia, ca parte din ritualul tău de înfrumuseţare

Şi pentru că masajul este, prin definiţie, menit să îţi ofere echilibru, extrem de important se dovedeşte a fi tot ce se întâmplă în jurul tău în timpul terapiei. De acum, tehnicile pot fi realizate şi în confortul casei tale, nu doar într-un centru SPA, astfel că te invităm să îţi transformi locuinţa într-un sanctuar al stării tale de bine!

„Aromaterapia este menită să încurajeze capacitatea organismului de regenerare şi vindecare, tocmai de aceea, însoţim fiecare sesiune de terapie cu parfumuri diverse, care aduc multiple beneficii clienţilor.  Prin intermediul Home Spa Bali Massage ei pot opta pentru uleiul de vanilie, un excelent antioxidant pentru piele. Avem, de asemenea, uleiul de jojoba, cunoscut pentru efectul de hidratare intensă, uleiul de iasomie, menit să încurajeze relaxarea şi uleiul de caprifoi, cu efecte excelente de refacere şi tonifiere.'

Adaugă la fiecare sesiune de masaj aroma beţişoarelor parfumate şi ritmul muzicii ambientale, pentru ca liniştea ta să fie deplină! 

De ce apare supărătoarea celulită?

Dacă şi tu te lupţi cu celulita, află că nu eşti nici pe departe singura! Peste 85% dintre reprezentantele sexului frumos se confruntă cu aspectul inestetic de coajă de portocală. Cele mai afectate zone sunt abdomenul, picioarele şi posteriorul. Sub forma unor gropiţe ale pielii, celulita poate fi uşoară, moderată sau severă. Femeile sunt, de obicei, mai predispuse, deşi nu doar sexul are relevanţă. Horomonii au şi ei un rol în dezvoltarea celulitei. Genele determină şi ele apariţia acestui aspect, la fel şi stilul de viaţă dezechilibrat. 

Deşi, în mod evident, persoanele cu probleme de greutate sunt mai vulnerabile, trebuie să ştii că şi femeile slabe se pot confrunta cu celulita. De obicei, ea apare după pragul de 25 de ani şi nu trebuie confundată cu celulita infecţioasă, care este dureroasă şi care, netratată, poate duce la probleme serioase de sănătate. 

*Acest articol este STRICT informativ! 

Pentru date suplimentare şi soluţii personalizate ar trebui să te adresezi unui specialist*

Cel mai nou VIDEO

Google News Urmărește-ne pe Google News

Citește în continuare
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton