Produse cu acid hialuronic de la Notino.ro pentru o piele mai netedă și mai luminoasă

 advertising.ringier
.

Acidul hialuronic este hidratant și reconfortant pentru piele, contribuie la revitalizarea tenului, îl face mai ferm și mai elastic, ajută la vindecarea cicatricilor, stimulează formarea de noi fibre de colagen și de elastină. 

Folosind un produs cosmetic cu acid hialuronic – cum ar fi un ser de piele – poți ajuta la restabilirea și menținerea hidratării feței, la prevenirea problemelor pielii și manifestărilor îmbătrânirii. Acidul hialuronic nu conține apă în sine, dar este indicat să se aplice pe pielea umedă pentru că utilizând mai multă umiditate el va funcționa mai bine. 

Cu produsele cosmetice de pe Notino poți avea o piele hidratantă, netedă și tonifiată

Notino este cel mai popular magazin online cu parfumuri și produse cosmetice de marcă originale. Are peste 82.000 de produse unice, ce provin de la 1.500 de branduri renumite în întreaga lume. Acestea sunt comercializate în e-shop și în punctele de vânzare din Mega Mall și Promenada Mall, din București. Livrarea produselor este gratuită la sute de parfumuri și cosmetice populare, de brand, la comenzi ce includ și unul dintre produsele bestseller de pe site.

Produsele de pe Notino.ro cu acid hialuronic conferă tenului un aspect revitalizant și previne deshidratarea. Acestea au un efect protector, hrănesc pielea, o fac mai catifelată, mai netedă și mai luminoasă. Cele mai populare sunt:  

  • Set cadou pentru față, cu efect de hidratare intensă 
  • Cremă hidratantă anti-îmbătrânire pentru definirea pielii
  • Gel cremă hidratant cu acid hialuronic
  • Cremă gel pentru hidrarea feței
  • Cremă de mâini 
  • Cremă de zi anti-îmbătrânire SPF 30, cu acid hialuronic
  • Spray după bronzat cu acid hialuronic
  • Cremă de ochi pentru corectarea ridurilor
  • Mască facială protectoare cu efect de hidratare și alte. 

Dedică-ți un moment special acasă, pentru a te bucura de beneficiile oferite de astfel de produse de înfrumusețare! Prin folosirea lor și a faptului că au acid hialuronic și alte ingrediente active, fața devine mai fermă, mai suplă și mai sănătoasă, iar aspectul tenului este vizibil îmbunătățit. În plus este stimulată și sinteza colagenului, fapt ce contribuie și la regenerarea și întinerirea pielii. 

Cel mai important lucru la acidul hialuronic este că oferă beneficii anti-îmbătrânire. Cu ajutorul lui ridurile și liniile fine sunt atenuate, iar pielea va avea un aspect mai fin și mai frumos. Acidul hialuronic are și proprietăți calmante, deci este o bună alegere și din acest punct de vedere. Unele produse vegane au doar ingrediente naturale și sunt potrivite pentru toate tipurile de piele. 

Notino are și parfumuri de lux și produse cosmetice de îngrijire a corpului și a părului, care sunt realizate cu ingrediente foarte bune, cu efect revigorant, oferind o senzație încântătoare de prospețime. Acidul hialuronic se găsește și în unele produse de îngrijire a părului (ex. spray pentru toate tipurile de păr) pentru a-l face mai sănătos, mai flexibil, foarte bine hidratat, mătăsos și ușor de aranjat. 

Acest magazin are și alte avantaje mari: 

  • Oferă posibilitatea de a cumpăra produse personalizate, acestea pot fi gravate cu laser cu dedicații din dragoste și alte mesaje frumoase; prețul gravurii este convenabil și afișat pe site, iar gravura poate varia în funcție de produsele și parfumurile selectate
  • Are reduceri mari la anumite parfumuri și produse aflate la promoție sau la lichidare de stoc, dacă se folosește aplicația Notino și codurile speciale afișate pe site
  • Primești un voucher cadou de 100 RON la cumpărarea parfumurilor și a produselor cosmetice alese; acesta este disponibil în format electronic
  • Poți primi produsele comandate într-un ambalaj de lux, mai elegant și sofisticat.  

Parfumurile și cosmeticele de pe Notino pot fi idei de cadou pentru diferite ocazii, cum ar fi: o aniversare, Ziua Femeii, sărbătoarea de Florii, etc. Pentru aceste momente sunt potrivite cadourile ce constau în parfumuri, bijuterii, cosmetice, produse de make-up, produse pentru casă (ex. lumânări parfumate, lumânări votive și odorizante). 

O zi specială este și 8 Martie pentru a oferi flori, cadouri și a face surprize deosebite persoanelor dragi din viața ta. Cu astfel de produse de lux de pe Notino.ro poți oferi cuiva o stare de bine, de relaxare și o  senzație că viața este mai frumoasă.

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton