Produse profesionale de păr cu Quinoa pentru o îngrijire superioară

 Advertorial
.

Vara este momentul perfect pentru a-ți revigora și răsfăța părul cu cele mai bune produse profesionale de la Biotop, singurul brand ce conține ingredientul quinoa. Cu o gamă de produse inovatoare și eficiente, Biotop oferă soluții personalizate pentru orice nevoie a părului tău în această perioadă a anului. De la șampoane și balsamuri bogate în nutrienți, până la tratamente specializate și produse de styling, site-ul https://experiencebeauty.ro/ îți aduce în prim plan frumusețea naturală a părului tău, pregătindu-l pentru o vară plină de strălucire și vitalitate. 

Ingredientul quinoa oferă o hidratare intensă, deoarece conține proteine care ajută la reținerea umidității în păr, contribuind la hidratarea și hrănirea sa în profunzime.

Fortifică și reparară firului de păr, datorită conținutului ridicat de aminoacizi esențiali, quinoa ajută la întărirea și repararea fibrei capilare, prevenind ruperea și despicarea vârfurilor.

Protejează împotriva daunelor, astfel antioxidanții prezenți în quinoa protejează părul împotriva efectelor negative ale factorilor de mediu și a agresiunilor externe, precum poluarea și radiațiile UV.

Oferă textură și volum, quinoa ajută la întărirea firului de păr și la stimularea creșterii acestuia, contribuind la obținerea unei texturi mai bogate și a unui volum natural.

911 Quinoa Shampoo 250mlPreț 134 lei

Pentru o curățare delicată, samponul 911 Quinoa este ideal pentru părul uscat și deteriorat și ajută la refacerea proteinelor naturale, întărește și sigilează cuticula. Părul este hidratat și hrănit în profunzime, iar încă de la prima șamponare firul de păr este vizibil mai sănătos, mai lucios și mai mătăsos. Formulat cu extract de quinoa, protejează firul de păr și oferă un rezultat de păr tratat la salon.

911 Quinoa Conditioner
250mlPreț 141 lei

Formulat cu ingrediente de înaltă calitate și extract de quinoa, acest balsam oferă o hidratare intensă și hrănește profund firul de păr. Lasă părul moale, mătăsos și ușor de pieptănat. Cu fiecare utilizare, părul devine mai puternic, mai sănătos și mai strălucitor.

911 Quinoa Mask
250mlPreț 202 lei

Tratament de hidratare și reparare intesivă pentru părul uscat, deteriorat și lipsit de strălucire. Ajută la repararea și fortificarea părului, restabilindu-i vitalitatea și strălucirea naturală. Masca îmbogățită cu quinoa, repară părul degradat, poros și tern, îl lasă ușor de descurcat, moale și cu un aspect vizibil mai sănătos.

911 Quinoa Serum
65mlPreț 239 lei

Pentru un plus de protecție și hidratare, serul-tratament netezește firul de păr deteriorat și  electrizat. Extractul de quinoa restabilește rezistența firului de păr și oferă protecție termică, reduce electrizarea și repară vârfurile despicate. Părului îi este intensificată strălucirea, iar rezultatul este un păr catifelat, neted și sănătos.

911 Quinoa All in One
150mlPreț 218  lei

Tratamentul leave-in este ideal pentru a reda rezistența și elasticitatea naturală a părului, hidratează intens și hrănește fibra capilară. Părul este protejat împotriva factorilor externi, iar uleiurile esențiale pregăteșc părul pentru coafat, previn vârfurile despicate și protejează părul vopsit.

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton