Protejează-ți sistemul respirator în fața virozelor, gripelor și răcelilor

Indiferent dacă aștepți cu nerăbdare iarna sau deja visezi la lunile mai călduroase, un lucru este sigur: trebuie să îți pregătești organismul pentru temperaturile mai scăzute și riscul de contractare a infecțiilor, în special cele de natură respiratorie. 

Asigură-te ca faci alegeri sănătoase pentru un organism puternic, care să țină la distanță virozele, gripele și răcelile. Alege sprijinul oferit și de suplimentul alimentar Respirox Pulmonar Detox®, produsul ideal pentru protecția și susținerea sistemului respirator în anotimpul rece!

Impactul sezonului rece asupra sănătății

Chiar dacă nu ne place acest lucru, trebuie să recunoaștem că sezonul rece este, printre altele, perioada virozelor, răcelilor și gripelor. Numeroși factori externi, dar și unii legați de comportamentul uman, contribuie semnificativ la sporirea riscului de contractare a infecțiilor de natură respiratorie. Cei mai frecvenți sunt următorii:

– temperaturile scăzute și aerul rece: pot afecta mucoasa nazală și capacitatea de apărare a organismului;

– aerul uscat: cauzat de încălzirea locuințelor, duce la uscarea căilor respiratorii, afectând imunitatea;

– comportamentul virusurilor în anotimpul rece: virusurile care duc la afecțiuni respiratorii supraviețuiesc mai bine la temperaturi scăzute și umiditate redusă, promovând caracterul „sezonier', legat de factorii climatici;

– sistem imunitar slăbit: printre altele, funcția imunitară este redusă și datorită unui nivel scăzut de aport de vitamina D (cauzat de expunerea redusă la soare);

– stres și oboseală: pot fi sporite în timpul iernii datorită schimbărilor specifice anotimpului sau chiar al activităților solicitante (în perioada sărbătorilor);

– contact apropiat între persoane: stăm mai mult în interior, în locuri aglomerate și slab ventilate, fapt ce sporește răspândirea virusurilor în aer.

Cum ajută Respirox Pulmonar Detox®

Respirox Pulmonar Detox® este soluția naturală prin care poți susține funcția sistemului respirator, în special în timpul lunilor friguroase. Acest supliment alimentar contribuie în mod activ la protecția, regenerarea și detoxifierea plămânilor, fiind recomandat pentru curățarea căilor respiratorii și a plămânilor (în caz de alergii, fumat, noxe, poluare etc.), pentru stimularea recuperării pulmonare după afecțiuni respiratorii (răceli, gripe, viroze) și pentru susținerea funcției pulmonare în cazuri de afecțiuni respiratorii (bronșită cronică, astm, BPOC).

Respirox Pulmonar Detox® se bazează pe o formulă 100% naturală, constând în combinația a 12 extracte naturale din plante, alese atent pentru proprietățile care susțin protecția, detoxifierea și refacerea plămânilor. Cele 12 plante sunt următoarele:

– Lumânărică: proprietăți expectorante, benefică în special împotriva bronșitei;

– Plămânărică: ameliorează afecțiunile pulmonare și susține refacerea ulterioară;

– Pătlagină: efect calmant în caz de tuse și iritații la nivelul căilor respiratorii;

– Extract de rădăcină de Lemn-Dulce: proprietăți antiinflamatorii și antimicrobiene, benefic pentru persoanele cu astm;

– Soc: ameliorează simptomele asociate afecțiunilor căilor respiratorii superioare și reacțiilor alergice;

– Cimbru de Cultură: efect calmant în caz de tuse, ameliorează congestia toracică;

– Ghimbir: reduce dificultățile respiratorii și afectarea generală a plămânilor;

– Ridiche-Neagră: reduce congestia în caz de răceli, viroze, gripe sau alergii;

– Chimen Negru: susține îmbunătățirea funcțiilor pulmonare;

– Pelin: proprietăți antiinflamatorii, antipiretice, antimicrobiene, antifungice și antiparazitare;

– Rădăcină de Nalbă-Mare: efect calmant, protejează țesutul iritat;

– Piper-Negru: susține imunitatea și funcția expectorantă, ameliorând simptomele asociate tusei.

Beneficiile Respirox Pulmonar Detox®

Beneficiile ingredientelor-cheie ale acestui supliment, menționate pe scurt mai sus, se aplică, desigur, și întregului produs. Pe scurt, Respirox Pulmonar Detox® este indicat pentru a asigura protecția, curățarea, detoxifierea și refacerea întregului aparat respirator. Poate fi utilizat atât pentru a reduce apariția afecțiunilor și a infecțiilor respiratorii, cât și pentru refacerea ulterioară.

Respirox Pulmonar Detox® acționează intens asupra infecțiilor respiratorii, ameliorând simptomele și reducând severitatea și durata acestora datorită puternicului efect antiviral, antibacterian, antimicrobian și antiinflamator. Contribuie și la reducerea inflamațiilor pulmonare și a posibilei acumulări de lichid în plămâni, prevenind astfel deteriorarea celulară și apariția leziunilor pulmonare.

Este indicat în susținerea tratamentului infecțiilor respiratorii (răceli, gripe, viroze) datorită puternicelor proprietăți expectorante și astringente. Ameliorează diverse simptome asociate infecțiilor respiratorii, precum congestie, tuse iritantă/productivă, durere/iritație la nivelul gâtului, faringelui, corzilor vocale ca urmare a tusei persistente. De asemenea, are și un efect relaxant asupra căilor respiratorii, precum și proprietăți expectorante și astringente, promovând eliminarea excesului de mucus.

Respirox Pulmonar Detox® poate fi administrat și ulterior ameliorării infecțiilor și afecțiunilor respiratorii. Acest supliment susține curățarea căilor respiratorii și a plămânilor după infecții virale sau bacteriene și recuperarea generală a aparatului respirator. De asemenea, prezintă un puternic efect regenerator datorită acțiunii antioxidante, precum și un efect detoxifiant, susținând refacerea și protecția ulterioară a plămânilor împotriva poluanților din mediul înconjurător (inclusiv fumat activ și pasiv).

Nu în ultimul rând, acest supliment contribuie intens la ameliorarea simptomelor asociate diverselor afecțiuni respiratorii (astm, bronșită, BPOC, pneumonie). Susține întregul sistemul respirator în astfel de cazuri, asigurând o bună funcționare a căilor respiratorii inferioare și superioare.

Se recomandă administrarea a 2 capsule vegetale de Respirox Pulmonar Detox® zilnic, în timpul mesei, cu un pahar cu apă. Înainte de instalarea iernii, poți pregăti sistemul respirator urmând o cură de aproximativ 3 luni. De reținut însă: acest supliment nu este recomandat persoanelor sub 18 ani și persoanelor care sunt sau suspectează că ar fi alergice la unul din ingredientele acestui supliment, iar femeile însărcinate sau care alăptează trebuie să consulte un medic înainte de administrare.

Sfaturi extra

Este important să nu uităm că prevenția este cheia în cazul infecțiilor respiratorii. În ajutorul acțiunii suplimentului Respirox Pulmonar Detox®, ține cont de următoarele măsuri esențiale, cunoscute ca fiind eficiente pentru reducerea riscului asociat apariției afecțiunilor și infecțiilor respiratorii:

– spală-te des pe mâini timp de cel puțin 20 de secunde (în special când ești afară);

– dacă nu ai o baie în apropiere, poartă la tine și folosește produse dezinfectante (gel de mâini, șervețele umede);

– poartă mască în zonele aglomerate, în special în perioada sezonului gripal;

– dacă nu ai contraindicații, vaccinează-te cu vaccinul antigripal;

– evită contactul cu persoanele bolnave (în special dacă au simptome specifice infecțiilor respiratorii, precum tuse, strănut);

– asigură o bună aerisire și ventilare a aerului din încăperi și, dacă e nevoie, folosește un aparat de purificare a aerului;

– urmează un stil de viață sănătos, bazat pe o dietă echilibrată, exerciții fizice regulate, hidratare adecvată, somn odihnitor.

Cu acest supliment alimentar, îi poți asigura aparatului respirator un extra-boost care să îl pregătească pentru lunile friguroase și să reducă riscul de contractare a infecțiilor specifice sezonului rece. Începe de acum cura de 3 luni cu Respirox Pulmonar Detox®!

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton