Ramada Bucharest Convention Center anunță sezonul de petreceri de final de an și propune un Revelion cu super distracție

 bogdan.galca
.

Se apropie cu pași repezi cea mai frumoasă perioadă a anului – sărbătorile de iarnă. Este momentul în care suntem cuprinși de magie, în care pregătim reuniunile cu familia și prietenii, începem goana după cadouri speciale și planurile pentru petrecerile de Crăciun  cu colegii sau cu cei dragi de Anul Nou. Pentru a adăuga un strop de farmec acestei perioade, hotelurile Ramada Plaza Bucharest si Ramada Bucharest Parc au pregătit o serie de oferte pentru a îți transforma sărbătorile în experiențe de neuitat.

Ne place să planificăm cu grijă fiecare detaliu al sărbătorilor. De la alegerea celor mai frumoase decorațiuni, până la meniul perfect pentru masa de Crăciun sau Revelion, fiecare aspect este important. Astfel,  Ramada Bucharest Convention Center vine în întâmpinarea dorințelor cu servicii care să se plieze pe planurile tale de sărbători.

voucher-vitality-for-1_1920x1080px-1voucher-vitality-for-1_1920x1080px-1

Petreceri corporate de Crăciun

Petrecerile corporate de Crăciun organizate de Ramada Bucharest Convention Center reprezintă o oportunitate la îndemână pentru companii de a celebra reușitele și de a întări legăturile dintre membrii echipei. Cu o varietate impresionantă de meniuri, pornind de la 35 euro+TVA, petrecerile noastre corporate redefinesc conceptul de sărbătoare într-un cadru elegant și primitor. Fiecare petrecere este planificată cu atenție de către echipa de coordonatori de evenimente, asigurându-se că fiecare detaliu contribuie la crearea unei atmosfere memorabile. Aici, nu doar se celebrează reușitele profesionale, ci se și consolidează relațiile dintre colegi, oferind un context plăcut și destins pentru socializare și conectare.

Anul Nou la Ramada Bucharest Parc Hotel

Revelionul 2024 promite a fi o noapte de neuitat, marcată de distracție, voie bună și eleganță. Cu muzica live oferită de trupa Still Band, petrecerea se anunță a fi o adevărată explozie de bucurie și dans, astfel că nimeni nu va rezista să stea pe scaun. Cu un meniu diversificat, gândit să satisfacă cele mai exigente gusturi, clienții vor avea parte de preparate cu excepționale, pregătite cu pasiune și talent de echipa de bucătari experimentați.

Iar pentru ca distracția să fie completă, se poate opta pentru un pachet ce include cazare în noaptea dintre ani și un delicios mic dejun în dimineața următoare, la un preț special.

Prețul este de 845 lei/persoană, iar pentru grupurile de 10 persoane, există o ofertă specială de 795 lei/persoană.

Voucherele Vitality Club: O invitație la răsfăț și relaxare

Pentru a face cadouri de neuitat celor dragi sau pentru a-ți oferi un moment de răsfăț, Vitality Club vine în întâmpinarea ta cu două tipuri de vouchere.

Voucher de cuplu: Experiență romantică

Cină pentru două persoane, însoțită de un pahar de vin fin, acces la facilitățile exclusiviste ale Vitality Club (saună, aerobic, piscină, jacuzzi) și un masaj relaxant de 30 de minute, pentru ca tu și persoana iubită să aveți parte de momente doar pentru voi, să vă deconectați de la agitația cotidiană și să vă bucurați de momente de răsfăț în doi. Toate acestea la un preț de doar 149 euro.

Voucher individual: Regăsirea echilibrului interior

Un moment de răsfăț personal ce include acces complet la facilitățile clubului Vitality, masaj relaxant de 30 de minute și un pahar cu prosecco. Pentru că meriți tot ce e mai bun și ai nevoie de o pauză. Toate acestea la doar 42 de euro.

Fie că alegi să petreci alături de echipa ta, de familie și prieteni sau să îți oferi chiar ție un răsfăț la Vitality Club, Ramada Bucharest Convention Center te așteaptă să transformi sărbătorile în experiențe de neuitat.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton