Rapper-ul american Lil Tjay debutează în România, la BEACH, PLEASE!2024

 Advertorial
.

BEACH, PLEASE! 2024 continuă să surprindă și anunță cu entuziasm că rapperul american Lil Tjay, una dintre cele mai mari senzații internaționale ale momentului, va concerta pentru prima dată în România. Tione Jayden Merritt, cunoscut sub numele de Lil Tjay, va urca pe scena de la Costinești vineri, 12 iulie, alături de artiști precum Gucci Mane, Trippi Red, Don Toliver și mulți alții. Cei care vor să îl vadă trebuie să se grăbească! În premieră, abonamentele pentru festival sunt aproape sold out. Organizatorii anunță că vânzările pentru categoria „acces general' au ajuns la 92% din capacitate.

 La doar 23 de ani, Lil Tjay a captat atenția publicului în 2017 cu piesa „Resume”, iar lansarea melodiei de succes „Brothers” i-a adus un contract de înregistrare cu Columbia Records în același an. Beach, Please! 2024 continuă să uimească, aducând în premieră în România artiști de renume mondial precum Travis Scott, care va face o oprire la Costinești înainte de turneul său mondial, și Anitta, regina twerk-ului brazilian, care va aduce un plus de exotism și energie. NLE Choppa și 6ix9ine revin la festival după spectacolele impresionante de la edițiile anterioare. În total, lineup-ul acestui an însumează aproximativ 288 de milioane de ascultători pe Spotify, consolidând statutul Beach, Please! ca fiind cel mai mare festival urban din Estul Europei.

Un fenomen în creștere

De la prima ediție din 2022, Beach, Please! a crescut exponențial, devenind un fenomen cultural pentru tineri și cel mai mare festival urban de la malul mării din Estul Europei. Cu o audiență așteptată de peste 200.000 de persoane în 2024, festivalul continuă să atragă atenția internațională prin lineup-ul său impresionant și organizarea impecabilă.

Infrastructură și facilități

Pentru prima dată, participanții vor avea posibilitatea de a se caza direct în festival, într-un camping uriaș de 15.000 mp, împărțit în două zone: una cu corturi amenajate, disponibile pentru închiriere, și alta pentru cei care își aduc propriile corturi. De asemenea, vor fi disponibile autobuze pentru transportul festivalierilor între Costinești și stațiunile vecine, asigurând accesul facil la eveniment.

Bilete și detalii

Biletele pentru Beach, Please! 2024 sunt aproape sold out. Ultimele disponibile pot fi cumpărate de pe bilete.beach-please.ro, cu prețuri variind între 179 de euro pentru un pass de o zi și până la 399 de euro pentru un acces complet, General Access-Backstage Pass. Pentru mai multe informații și noutăți, urmăriți site-ul oficial al festivalului și canalele sale de social media.

,,Beach, Please!' A debutat în anul 2022, pe plaja de la Costinești, la inițiativa lui Andrei Șelaru (Selly) și Lucian Ștefan (Global) într-o variantă mult mai restrânsă, de doar 30.000 de participanți. Audiența festivalului aproape s-a triplat de la un an la altul. Aproximativ 80.000 de oameni au venit la cel mai mare festival urban de la malul mării ȋn cea de-al doilea an, iar ȋn 2024 sunt așteptate peste 200.000 de persoane. Investiția din acest an se ridică la 10, milioane de euro, dintre care 6, 5 milioane înseamnă costuri alocate pentru artiști. 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton