RDCC și Accenture lansează Inklusive App, în cadrul conferințeianuale LGBT+ at Work 2024

 Advertorial
.

Romanian Diversity Chamber of Commerce (RDCC), în colaborare cu Accenture, are plăcerea de a lansa aplicația Inklusive, o aplicație mobilă inovatoare, în cadrul viitoarei Conferințe LGBT+ at Work 2024. Această aplicație mobilă va fi un hub pentru resursele LGBT+ din România, oferind acces centralizat la informații despre comunitate, evenimente, servicii de sănătate și juridice, promovând diversitatea și incluziunea în societate, în timp ce abordează problemele de discriminare, ură și hărțuire. Aplicația Inklusive este concepută pentru a avea un impact semnificativ asupra îmbunătățirii calității vieții și siguranței utilizatorilor săi.

Conferința LGBT+ at Work 2024, care va avea loc pe 25 iunie, va fi găzduită la Institutul Francez din București, începând cu ora 9. Conferința este sponsorizată de Accenture, Dentons și MyEcoBox, cu sprijinul Ambasadelor Marii Britanii, Franței, Finlandei, Portugaliei, Suediei și Statelor Unite în România, Accept, Ambasadei Sustenabilității în România, Camerei de Comerț Britanico-Române, Camerei de Comerț Olandezo-Române, Camerei de Comerț Portugalia-România și Institutul Francez.

Evenimentul își propune să încurajeze dialogul și să promoveze cele mai bune practici pentru incluziunea LGBT+ la locul de muncă, stimulând creșterea economică și succesul afacerilor prin diversitate. Avem plăcerea de a-l avea pe E.S. Nicolas Warnery – Ambasadorul Franței în România, care va livra un discurs de deschidere a conferinței, urmat de o prezentare susținută de Dominic Arnall, Chief Executive al organizației Open for Business UK, care va vorbi despre cel mai recent raport al lor, „Ghidul Investitorilor pentru Incluziunea LGBT+.” Acest raport reprezintă cea mai cuprinzătoare și convingătoare dovadă de până acum privind beneficiile economice și de afaceri ale incluziunii LGBT+, sintetizând sute de studii academice, rapoarte de afaceri, seturi de date și perspective ale experților.

Suntem încântați să aducem împreună un grup atât de divers și de apreciat de sponsori și susținători pentru această conferință,' a spus Lestat Monroe, Fondatorul RDCC.„Scopulnostru este să creăm un dialog inclusiv care nu doar să evidențiezeimportanțaincluziuniiLGBT+,dar să ofere resurse și instrumente concrete pentru a promova această incluziune la locul de muncă și dincolo de acesta.'

Suntem mândri să colaborăm cu RDCCîndezvoltareaaplicațieiInklusivecaunhubunic pentru comunitatea LGBTIQ+ din România, un instrument care promovează de asemenea o incluziune socială mai largă în societatea noastră,'a spus Ella Davis, Lider Pride la Accenture România. „Aplicația este concepută să fie o resursă cuprinzătoare pentru cei care se confruntă cu discriminarea, oferind acces rapid la informații și suport relevante,evitând astfel izolarea și încurajând incluziunea în societatea noastră locală. Scopul nostru este să folosim tehnologia pentru a genera schimbări semnificative și a promova o societate mai incluzivă,'a adăugat Emese Markovics, Senior UX UI Designer/Design Team Lead la Accenture.

Conferința va include discuții în panel și oportunități de networking, oferind o platformă pentru afaceri, factori de decizie și susținători să împărtășească experiențele și strategiile lor pentru promovarea incluziunii LGBT+.

Detaliile evenimentului:

  • Data: 25 Iunie 2024
  • Ora: 9:00 – 13:00
  • Locație: Institutul Francez din București
  • Prezentare Open for Business: „Investors Guide To LGBT+ Inclusion”
  • Lansare aplicație mobilă: Inklusive App, dezvoltată de RDCC și Accenture

Evenimentul se va bucura de prezența unor experți naționali și internaționali precum Raluca Bădău – Principal Banker în cadrul BERD România, Jorunn Brandvoll – Senior Protection Officer în cadrul UNHCR, Ella Davis – Pride Lead Accenture România, Sylwia Kaczmarek – Corporate Marketing & Communications Leader Skanska, Ciprian Marius Bujor – Chief Strategy Officer Telios Care, Ștefi Ionescu – Senior Associate în cadrul Dentons, Justyna Markowicz – Outreach Coordinator al NESsT Violet Fund, Florina Presadă – Director Executiv al ACCEPT și Cristian Jura – Membru ECRI din partea României.

Evenimentul este gratuit, dar înregistrarea este necesară. Pentru a vă asigura locul, vă rugăm să vă înregistrați AICI. Nu ratați această ocazie de a vă alătura conversației și de a face parte din mișcarea LGBT+ în România. Așteptăm cu nerăbdare să vă vedem acolo.

Despre the Romanian Diversity Chamber of Commerce

RomanianDiversityChamberofCommerce(RDCC)este o organizație dedicată promovării diversității și incluziunii în comunitatea de afaceri din România. Prin reunirea companiilor locale și multinaționale, RDCC colaborează la inițiative care cuprind proiecte de conștientizare și educație, dezvoltarea culturii organizaționale, instruire în ED&I, certificare și activități de networking pentru sectorul public și privat și angajații acestora. Pe măsură ce interacționăm cu un grup divers de părți interesate, inclusiv femei, LGBT+, romi, persoane cu dizabilități și alte grupuri minoritare, alături de lideri de afaceri, viziunea RDCC este să pledeze pentru o societate egală, diversă și incluzivă pentru toți. Aflați mai multe despre RDCC la www.rdcc.ro.

Despre Accenture

Accenture este o companie globală de servicii profesionale de top care ajută cele mai importante afaceri, guverne și alte organizații din lume să își construiască nucleul digital, să își optimizeze operațiunile, să accelereze creșterea veniturilor și să îmbunătățească serviciile pentru cetățeni, creând valoare tangibilă rapid și la scară mare. Suntem o companie condusă de talent și inovație, cu aproximativ 742.000 de persoane care deservesc clienți în peste 120 de țări. Tehnologia este astăzi în centrul schimbării, iar noi suntem unul dintre liderii mondiali în a ajuta la conducerea acestei schimbări, având relații solide în ecosistem. Combinăm puterea noastră în tehnologie și leadershipul în cloud, date și AI cu o experiență industrială neegalată, expertiză funcțională și capacitate globală de livrare. Suntem unici în a putea livra rezultate tangibile datorită gamei noastre largi de servicii, soluții și active în Strategie & Consultanță, Tehnologie, Operațiuni, Industry X și Song. Aceste capabilități, împreună cu cultura noastră de succes împărtășit și angajamentul de a crea valoare 360°, ne permit să ajutăm clienții noștri să se reinventeze și să construiască relații de încredere și durabile. Ne măsurăm succesul prin valoarea 360° pe care o creăm pentru clienții noștri, pentru noi înșine, pentru acționari, parteneri și comunități. Vizitați-ne la www.accenture.com.

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton