Regina Genelor închide salonul de extensii gene, dar lansează o revoluție în industria frumuseții

 advertising.ringier
.

Într-o zi plină de semnificație, când primul salon de extensii de gene din România împlinea 10 ani de activitate, lumea frumuseții a fost șocată de o veste neașteptată. Tabya Tabuica, cunoscută ca Regina Genelor, a decis să închidă ușile salonului în aceeași zi a aniversării sale. Această mișcare surprinzătoare a fost o surpriză pentru mulți, având în vedere succesul său și faptul că salonul său era întotdeauna plin, cu programări greu de obținut.

Tabya Tabuica este o figură iconica în industria frumuseții din România și a contribuit la independența financiară a peste 4000 de femei prin serviciile sale de extensii de gene. Pe parcursul celor zece ani, ea a lucrat cu o listă impresionantă de vedete, inclusiv Giulia Angelescu, Antonia, Mădălina Ghenea, Lidia Buble, Teodor Trandafir, Ana Gheorghe, Anda Adam, Sore, Geanina Ilies, Diana Munteanu, Andreea Manea, Otilia, Denisa și Raluca Tanase, Ana Maria Prodan, Denisa Nechifor, și multe altele.

Anunțul despre închiderea salonului a fost făcut în timpul unui eveniment aniversar grandios, care a adunat 148 de invitați. Motivul din spatele acestei decizii a fost cu adevărat surprinzător: „Poate mai mult de atât!” Cu câteva zile înainte, Tabya a încercat să trezească interesul clienților și cursanților săi cu un mesaj criptic pe rețelele de socializare, afirmând: „Închid o ușă ca să deschid o poartă.” În seara evenimentului, ea a șocat publicul cu anunțul oficial.

Dar surpriza nu s-a încheiat aici. Tabya Tabuica, o antreprenoare de succes în domeniul frumuseții, speaker și jurat internațional, a lansat un concept de afacere inedit. Ea a creat o rețea de stiliști independenți francizați, cu scopul de a fi mai aproape de clienți. Acești stiliști independenți certificați Tabya vor acoperi toate sectoarele din București, întreaga țară și chiar în străinătate, cu parteneri prezenți din Anglia, Italia și Grecia, primele țări unde se va dezvolta rețeaua.

Promisiunea este că stiliștii francizați Tabya vor stabili un nou standard de calitate în domeniul extensiilor de gene, iar clienții îi vor putea găsi ușor printr-o platformă digitală

Dar ce se va întâmpla cu spațiul unde a fost celebrul salon Tabya Eyelashes & Beauty? Conform informațiilor, acesta va fi transformat într-un imens centru educațional de beauty. Tabya va extinde activitatea Tabya Academy care este prima academie autorizată de Ministerul Educației și Solidarității din România. Mai mult decât atât, spațiul va găzdui și cel mai mare magazin specializat în extensii de gene și sprâncene din Europa de Sud-Est.

Brandul Tabya s-a impus drept lider pe piața din România în ceea ce privește produsele profesionale și educația stiliștilor de extensii de gene, fiind recunoscut în rândul femeilor ca un simbol al calității și al frumuseții autentice. Cu această mișcare îndrăzneață, Regina Genelor continuă să transforme industria frumuseții în România și în străinătate.

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton