Reparații și service gsm specializat cât și servicii înlocuire sticlă iPhone aici, la MobileFIX

 advertising.ringier
.

Telefoanele reprezintă niște accesorii pe care le avem constant la noi și pe care le folosim de multe ori pe zi, datorită funcțiilor smart pe care acestea le au. Comunicarea online, comandatul mâncării și chiar a unei mașini, aplicații de dating și tot așa. Cam acestea ar fi o parte dintre aplicațiile disponibile pe un telefon conectat la internet. Atunci când din grabă sau din neatenție acesta suferă vreun accident, luăm de îndată măsuri pentru a-l repune în funcțiune.

Cei mai mulți se gândesc imediat la unul nou, dar apelarea la un service specializat în tot felul de reparații este o idee bună pentru a economisi niște bani importanți. Nu are rost să dai iarăși bani pentru un telefon nou, când celălalt poate fi salvat și readus la starea inițială.

MobileFIX este un service gsm specializat în reparații complexe pentru majoritatea modelelor de telefoane. Servicii inlocuire sticla iPhone aici, Samsung, și chiar reparații pentru ipad-uri. Toate aceste servicii sunt disponibile la ei, după cum urmează să afli mai multe în rândurile ce urmează.

MobileFIX, reparații fizice sau la distanță

Prezent în 4 orașe mari și anume București, Cluj, Brașov și Constanța, acest service este unul specializat, având în echipă 12 oameni cu mâini dibace. Pentru un service în care clienții să prindă încredere, este nevoie constantă de oameni cu aptitudini orientate către rezolvarea problemelor.

Dacă vii cu telefonul într-o locație fizică poți fi de față când tehnicienii se ocupă de el. O reparație poate dura în jur de 30 de minute dacă piesele necesare sunt deja în stoc. Dacă nu, se poate face comandă pentru acestea, într-un mod sigur. 

Dacă nu ai posibilitatea fizică de a ajunge în una din aceste locații, poți opta oricând pentru a-ți trimite device-ul în service-ul lor. Împachetat corespunzător acesta poate ajunge la ei în bune condiții pentru a fi examinat și pentru a fi reparat așa cum trebuie. Nu trebuie să-ți faci griji pentru siguranța lui, tehnicienii de acolo te vor contacta în permanență pentru a păstra mereu contactul cu tine. 

Discreția este respectată

Dacă apelezi la serviciile MobileFIX nu trebuie să te îngrijorezi pentru păstrarea confidențialității și de faptul că datele tale pot fi în pericol. Aceștia nu vor distribui nimănui toate aceste informații, iar reparațiile se vor face într-un mod sigur. Prețurile sunt în deplină concordanță cu nivelul de reparație pe care îl soliciți. Nu vei plăti mai mult decât e cazul pentru acestea. 

Serviciile de înlocuire a sticlei sunt ușor de realizat de aceea nu trebuie să aștepți prea mult pentru ca telefonul să fie gata. Acestea sunt realizate într-un timp relativ scurt, dovadă că specialiștii sunt experimentați în astfel de intervenții.

De asemenea, dacă ai vreun device căruia nu i-ai acordat prea multă atenție pentru că ecranul nu merge prea bine, află că poți veni și cu acesta. Ecranul tactil ai unui iPad nu necesită prea multe reparații și poți avea parte de o intervenție completă și în cazul acestuia.

Informații suplimentare 

Pe site-ul mobilefix.ro poți vedea care sunt serviciile disponibile la care MobileFIX face reparații și poți citi chiar mai multe detalii folositoare legate de acestea. Este bine să ții cont de sfaturile experților întotdeauna pentru a nu ajunge în postura de a agrava și mai tare starea device-ului. 

În categoria Blog poți citi articole utile despre cum să-ți îngrijești telefonul și cum să-i oferi o durată de viață mai mare. Le poți găsi folositoare dacă într-adevăr dorești să-i prelungești funcțiile cât mai mult timp posibil. Fiind un element nelipsit din viața ta, trebuie să-i acorzi o atenție mai specială.

Contact:

0747620217

[email protected]

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton