Rochiile de mireasă simple nu se demodează nici în anul 2023!

 advertising.ringier
.

Simplitatea a demonstrat de-a lungul timpului că nu se demodează niciodată. Acest stil nu își pierde deloc din farmec și cucerește în orice moment. Dacă personalitatea ta rezonează cu noțiunea de eleganță prin simplitate, nu ezita să apelezi la aceasta în cadrul celui mai fastuos eveniment din viața ta, nunta. 

În ziua cea mare, evidențiază-ți calitățile cu care ai fost înzestrată, prin intermediul unui croi aparent simplu, dar care uluiește prin rafinamentul desăvârșit. Colecțiile de rochii de mireasa simple îți stau la dispoziție pentru a alege modelul care va transforma întregul eveniment într-unul memorabil. Creațiile designerilor răspund tuturor preferințelor vestimentare, așadar, cu siguranță, vei găsi rapid ținuta la care visezi. 

Simplitatea îți va oferi numeroase avantaje de care vei putea profita din plin, tocmai de aceea merită felicitată decizia ta de a opta pentru acest stil. Versatilitatea creațiilor încadrate în această categorie permite realizarea unei multitudini de combinații artistice de succes cu impact deosebit pentru retina privitorilor. Modelele de rochii de mireasă simple sunt perfecte pentru asocierea cu diverse bijuterii, diademe, coafuri sau stiluri de makeup, obținând ținute senzaționale care își vor păstra prospețimea pe axa timpului. 

Pornind de la un stil minimalist, dar deosebit de elegant, acestea arată splendid când sunt asociate cu colierele și cerceii de dimensiuni mai mari. În funcție de modul în care dorești să te prezinți în cadrul evenimentului, poți aborda cu ușurință stilul vizat, fie cu o apariție discretă, cuminte și delicată, fie ca un contrast echilibrat între liniile princiare ale rochiei și exuberanța accesoriilor. 

Rochii de mireasă simple accesorizate cu stil

În jocul simplității, forma decolteului are un rol esențial. Alegerea accesoriilor și a coafurii depinde de aceasta, tocmai de aceea nu trece cu vederea acest aspect important. Dacă vestimentația aleasă are un decolteu senzual în V, poți purta un colier proeminent, strălucitor, care să capteze atenția, iar dacă decolteul este rotund, o bijuterie cu o montură fină, așezată elegant la baza gâtului va avea un impact seducător, oferind ținutei o notă de rafinament fantastică. 

Forma cerceilor, lungimea și efectul pietrelor pot avea și ele o contribuție magnifică. Cu o coafură realizată astfel încât să permită vizibilitatea acestora, imaginea ta va fi o poezie. Cu părul prins într-un coc modern, cu câteva bucle rebele sau cu părul strâns într-o coadă deosebită poți evidenția atât croiul rochiei, cât și bijuteriile purtate. Pentru a personaliza și mai mult întregul ansamblu, adaugă la coafura aleasă și câteva elemente estetice splendide, precum florile, pietrele prețioase, perlele sau strasurile, iar rezultatul va fi foarte spectaculos.  

După cum poți remarca, purtarea unor rochii de mireasă simple îți permite o plajă foarte bogată de combinații între accesorii, materiale, croi și coafură. În funcție de creativitatea ta, poți personaliza într-un mod splendid modelul ales, transformându-l într-o ținută unicat, pe care o vei purta doar tu. 

Optează pentru un top din dantelă cu decolteu adânc, bretele brodate și spatele descoperit și vei electriza toate privirile. Cu un tulle asimetric, cristale și perle aplicate poți transforma orice rochie relativ cuminte în una îndrăzneață și seducătoare. Joacă-te cu elementele ce adaugă un plus de originalitate și te vei bucura garantat de succes! Vei demonstra astfel, că simplu nu înseamnă banal și că, de fapt, cea mai înaltă treaptă pe scara eleganței este atinsă prin simplitate. 

Alege din colecțiile propuse de atelierele de creație modelul care te reprezintă cel mai bine și te vei simți în largul tău pe tot parcursul nunții! Optează pentru acele rochii de mireasă simple care spun povestea ta și vei impresiona negreșit!

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton