Romantismul – comeback serios în 2023 sau alarmă falsă? Vara asta se poartă plimbările la lumina lunii și fotografiile cu P60

 advertising.ringier
.

Mai mult ca oricând, cuplurile de toate vârstele sunt din ce în ce mai preocupate să își arate dragostea prin gesturi romantice. Dorința mai puternică de conexiune și de exprimare a afecțiunii este ușor explicabilă de antropologi: după toate perioadele istorice dominate de incertitudine, frică sau izolare, apare în mod organic o tendință a oamenilor de a se conecta mai mult și de a-și exprima aprecierea unuia față de celălalt. 

All you need is love..

…și ceva cu care să o imortalizezi. Fie că e o cină romantică sau o plimbare spontană în parc, fotografiile ne păstrează vii în memorie momentele speciale și emoțiile puternice trăite cândva. Cauți un telefon care să fie și un device ultra modern, dar și un aparat foto performant? Vești bune, l-ai găsit! P60 Pro, cea mai nouă premieră marca HUAWEI este alegerea perfectă pentru fotografiat în orice condiții! Plimbare la malul mării sub lumina lunii? Camera principală a lui P60 Pro, cu diafragma variabilă și funcția HDR, reușește să surprindă instantaneul perfect reglând lumina și contrastul în funcție de condițiile de luminozitate, făcând din P60 Pro telefonul cu cea mai performantă cameră pentru surprins momente de neuitat chiar și noaptea, pe plajă, la lumina lunii și atât.  Inovație caracteristică HUAWEI, camera telefoto permite fotografierea de la distanță în condiții de luminozitate scăzută, iar dacă te-ai gândit să-i faci o petrecere surpriză la piscină, cu atât mai bine, poate încerci și un portret sub apă, P60 Pro fiind rezistent atât la apă, cât și la praf, certificat IP68. 

Romanticism din cap până în … carcasă

Cu un design inspirat din stilul Rococo al Franței secolului al XVIII-lea, textura perlată a carcasei lui P60 Pro, obținută prin refracția luminii prin praf natural de perle, aduce un strop de romantism, dar mai ales de unicitate, tehnologia folosită de HUAWEI obținând în fiecare exemplar un model original. P60 Pro invită astfel la lirism doar prin aspect. Rafinat, dar și rezistent, în display-ul telefonului inteligent se regăsesc miliarde de nanocristale din sticlă de Kunlun, tehnologie testată cu succes în trecut de HUAWEI. Dacă întâlnirile romantice îți dau emoții și îți umezesc nu doar ochii, ci și palmele, noul P60 Pro  vine pregătit cu o rezistență la căzături crescută cu până la 10 ori!

Surprinde subtilitatea momentelor speciale la lumina lunii

Distracția începe într-un moment special clar-obscur și se termină în AppGallery, unde sunt disponibile cele mai populare aplicații de editat fotografii. Astfel, prin P60 Pro te poți bucura la maximum de fiecare etapă a procesului, de la inspirația dată de muză și până la produsul final, gata de pus în albumul cu amintiri. Ecosistemul HUAWEI are în palmares sute de mii de aplicații, iar dacă nu ai față de cine să îți exprimi sentimentele, găsești, bineînțeles, și aplicații de dating în AppGallery.

Transformă plimbările la lumina lunii în adevărate sesiuni foto și pentru date-urile care nu mai vrei să se termine, bateria de 4700mAh îți garantează o performanță remarcabilă, iar funcția supercharge te va ajuta să îți încarci telefonul până la 50% în doar 10 minute.Exprimă-ți admirația față de persoana iubită făcându-i un portret la lumina lunii și comandă acum HUAWEI P60 Pro de pe HUAWEI Store! Mizează și tu pe revenirea în forță a romantismului și pentru libera exprimare a lui în cele mai creative feluri!

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton