Rutina coreeană de îngrijire a tenului în 5 pași pentru o piele hidratată și calmă

 advertising.ringier
.

Tenul tău este deshidratat, lipsit de vitalitate sau se simte sensibil și iritat? Atunci are nevoie de o îngrijire eficientă și blândă. Una dintre cele mai populare mărci coreene de produse cosmetice din Europa, KORIKA, oferă o rutină de îngrijire a tenului în 5 pași – prin gamele Hi-Tech Liposome Hydrating și Hi-Tech Liposome Calming. Aceste rutine sunt special concepute pentru a restabili instantaneu hidratarea și confortul pielii, astfel încât tenul tău să arate și să se simtă perfect. Produsele Korika sunt disponibile online pe Notino, precum și în magazinele offline.

Gama de dermatocosmetice de ultimă generație folosește tehnologia lipozomală patentată. Această tehnologie avansată încapsulează ingredientele active în capsule de 100 de ori mai mici decât porii, accelerând astfel transferul ingredientelor active în piele și îmbunătățind eficiența acestora. 

Înrădăcinată în ritualul tradițional de înfrumusețare coreean, rutina de îngrijire a tenului în 5 pași de la KORIKA include o cremă de curățare, toner, ser, emulsie și cremă. Aceste produse sunt formulate cu ingrediente blânde și texturi perfecte pentru a oferi pielii tale îngrijirea de care are nevoie. Ritualul de frumusețe începe cu îndepărtarea completă a machiajului, a impurităților și a excesului de sebum.

Rutina de îngrijire în 5 pași pentru tenul deshidratat:

  1. Cremă de curățare hidratantă: are un pH ușor acid, deci nu deranjează bariera protectoare a pielii, iar tehnologia moisture lock previne senzația de uscare și strângere a pielii.
  2. Toner hidratant: datorită acidului lipozomal PHA, tonerul îndepărtează cu blândețe celulele moarte ale pielii și îmbunătățește absorbția produselor folosite ulterior.
  3. Ser de hidratare intensivă: stimulează procesul de hidratare și cel de rejuvenare.
  4. Emulsie hidratantă ușoară: menține echilibrul hidrolipidic al pielii și conține tripeptide care contribuie la un aspect mai tânăr și la uniformizarea nuanței pielii.
  5. Cremă intens hidratantă: complexul de 6 tipuri de acid hialuronic hidratează toate straturile pielii, ajutând la întinerirea pe termen lung a pielii și reducerea ridurilor.

Rutina de îngrijire în 5 pași pentru tenul sensibil:

1. Cremă de curățare calmantă: pH-ul ușor acid și combinația unică de lipozomi hi-tech cu azulenă, complex de aminoacizi și acid hialuronic calmează eficient pielea și o protejează de deshidratare în timpul spălării.

2. Toner calmant: în ritualul de frumusețe coreean, tonicul joacă un rol cheie prin pregătirea pielii pentru următoarele etape de îngrijire.

3. Ser calmant: reduce iritațiile și roșeața, luminează vizibil pielea și combate semnele îmbătrânirii premature datorită colagenului hidrolizat.

4. Emulsie calmantă hidratantă: calmează iritațiile, îmbunătățește capacitatea pielii de a reține apa și îi mărește rezistența la factorii externi datorită enzimei de orez.

5. Crema hrănitoare calmantă: formula sa ajută la reducerea liniilor fine, a ridurilor profunde, precum și a pigmentării, lăsând pielea catifelată.

KORIKA oferă o gamă largă de produse cosmetice realizare cu ingrediente de top, extracte naturale, aminoacizi și vitamine. Cu siguranță nu trebuie să treci cu vederea nici gamele populare de măști: SuperFruits, Korean Heritage și Ferment Beauty. Fiecare gamă propune o varietate de măști, special concepute pentru nevoile diverse de îngrijire a pielii, începând de la hidratare și fermitate, până la îmbunătățirea luminozității.

Produsele KORIKA sunt disponibile atât în ​​magazinele fizice Notino, cât și online, pe https://www.notino.ro/korika/

Sursă foto: GIVET Czech

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton