Rutina de înfrumusețare suedeză sau 3½ pași să fii mai frumoasă

 advertising.ringier
.

Trendul de înfrumusețare de 7 minute care îți va schimba complet abordarea îngrijirii faciale.

Anul acesta, FOREO a împlinit 10 ani și sărbătorește cu o nouă inovație: rutina de înfrumusețare suedeză, care îți pune în valoare frumusețea naturală a tenului și a zâmbetului.

7 minute în care să îți cureți fața și dantura, să îți faci lifting, să-ți hidratezi tenul, în 3 pași și jumătate, cu un număr minim de produse cosmetice și patru gadgeturi performante.

Uită de programările la cosmetică, timpul pierdut în trafic și în așteptare, orele de stat pe scaun și procedurile costisitoare. Obține rezultate spectaculoase la tine acasă cu rutina de înfrumusețare suedeză.

Mai ales că acum ai reduceri de Black Friday la cele mai eficiente gadgeturi de îngrijire FOREO până pe 29 Noiembrie.

Curăță tenul cu peria sonică LUNA 3, fă-ți masaj de lifting cu BEAR 2, hidratează-te cu UFO 2 și perie-ți dantura cu ISSA 3.

Vei observa rezultate spectaculoase în timp record, cu o rutină blândă pentru ten, dar și pentru suflet.

Primul pas este curățarea feței timp de un minut cu LUNA 3, care îndepărtează peste 99% din murdărie, sebum și machiaj. Pentru rezultate maxime, aplică LUNA Micro Foam Cleanser 2.0.

Al doilea pas constă într-un masaj de lifting de 2 minute cu BEAR, primul aparat cu microcurenți certificat FDA. Aparatul reduce semnele vârstei, lucrând toți cei 69 de mușchi faciali, pentru redobândirea conturului, estomparea ridurilor și elasticitatea pielii. Se folosește cu un fluid conductor, creat special de FOREO pentru această procedură, SUPERCHARGED SERUM. Rezultatele se văd după doar 7 zile.

Al treilea pas se efectuează cu aparatul UFO 2, care îți oferă un tratament de hidratare în profunzime, ca o sesiune de terapie profesională în doar 2 minute. Este demonstrat clinic că acest aparat crește nivelul de hidratare al tenului cu 126% cu un efect prelungit de până la 6 ore. Funcționează cel mai eficient cu măștile dedicate. Descoperă cu aplicația FOREO ce produse complementare ți se potrivesc. Poți alege crioterapie, termoterapie, terapie cu lumină LED, în afară de pulsațiile T-Sonic.

Pasul final este îngrijirea cavității orale cu ISSA 3, periuța din silicon medical, care e blândă și cu cei mai sensibili dinți, dar eficace în îndepărtarea plăcii. Spatele periuței curăță limba și interiorul obrajilor, pentru o igienă desăvârșită.

Profită de Black Friday până pe 29 Noiembrie și începe și tu rutina de îngrijire suedeză cu FOREO!

Despre FOREO:

FOREO este liderul de piață în îngrijirea tenului, care combină tehnologia de ultimă oră și inovația pentru a crea aparate revoluționare, care economisesc timp și bani, oferind îngrijire premium. Terapia LED, termoterapia, cryoterapia, microcurenții, pulsațiile T-Sonic nu mai sunt de domeniul fantasticului, ci la îndemâna ta. Cea mai recentă inovație, Rutina de Înfrumusețare Suedeză de la FOREO se bazează pe un număr redus de produse și doar 3½ pași, oferind rezultate spectaculoase. Această rutină se aplică cu patru produse excepționale, menite să fie utilizate în armonie: LUNA 4, BEAR 2, UFO 3 și ISSA 3. În 7 minute, îți cureți tenul, faci lifting, hidratezi și îți întreții un zâmbet strălucitor.

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton