Rutina de îngrijire perfectă în doar 6 minute

 advertising.ringier
.

Ne dorim o piele luminoasă, fermă, netedă, însă viața pare mai grăbită de la un an la altul și ne este tot mai greu să bifăm rutine de îngrijire complicate, să ne relaxăm la SPA sau să petrecem ore bune în saloanele de înfrumusețare. FOREO ne vine în ajutor, din fericire!

Brandul suedez de beauty-tech FOREO a elaborat o cercetare de marketing alături de compania OnePoll. Aceasta a implicat 2.000 de respondenți de sex feminin, arătând un rezultat deja intuit, și anume faptul că femeile caută în mare parte soluții naturale când vine vorba despre corpul lor – acestea dedică în medie 23 de minute pe zi îngrijirii pielii, însă 73% dintre ele ar dori să reducă acest timp. Căutăm, așadar, soluții eficiente și rapide, care ne pot ajuta să avem o piele sănătoasă, fermă și luminoasă în cât mai scurt timp, fără vizite numeroase la saloanele de înfrumu­sețare și terapii care se întind pe termen lung.

„Mintea și corpul sunt aliați puternici, iar pielea este precum o oglindă a stării noastre de sănătate. De aceea alocăm atât de multă importanță noțiunii de a avea grijă de tine – și nu doar cu ocazia anumitor sărbători. Astfel, FOREO a conceput un tratament facial complet care va oferi rezultate profesionale în doar 6 minute, explică CEO-ul FOREO EE, Vladimir Cuturilo.

Rutina FOREO de 6 minute

Primul pas: curățare – 1 minut

Curățarea tenului este primul și, poate, cel mai important pas într-o rutină de îngrijire. Pentru ca pielea să primească nutrienții din cosmetice în cel mai eficient mod, tre­buie să îndepărtăm machiajul, impuritățile, sebumul. FOREO LUNATM 3 schimbă complet regulile jocului. Perii moi din silicon garantează o curățare minuțioasă și blândă, care în același timp îndepărtează până la 99,5% din murdăria și toxinele acumulate (machiaj, exces de sebum, celule moarte). În plus, are și efect anti-age: reduce apariția noilor riduri, lasă pielea fermă și încetinește îmbătrânirea tenului.

Pasul 2: tonifiere – 3 minute

Dispozitivul de tonifiere facială FOREO BearTM folo­sește tehnologia cu microcurenți de 5 intensități și pulsații T-Sonic, pentru efecte de lifting, de tonifiere și de sculptare a contururilor feței. Ajută la reducerea ridurilor și îngrijește pielea de pe bărbie, de pe față, de pe gât și de pe frunte. Mai mult, masează delicat tenul și facilitează absorbția produselor de îngrijire.

Pasul 3: relaxare – 2 minute

UFOTM 2 este un dispozitiv ce combină patru tehnologii de ultimă oră și încheie impecabil o rutină de îngrijire de 6 minute. Terapia cu lumină LED, termoterapia, crioterapia și pulsațiile T-Sonic vor asigura rezultate la nivel profesional în doar două minute. Beneficiile UFOTM 2 sunt dublate atunci când funcționează alături de una dintre măștile FOREO – rezultatul fiind o hidratare a pielii de 125% după doar 90 de secunde de utilizare, cu un efect ce durează până la 6 ore. Nu în ultimul rând, dispozitivul reduce semnificativ aspectul ridurilor în doar 7 zile.

Descoperă întreaga gamă de dispozitive FOREO și mai multe beneficii ale acestora pe www.notino.ro. În perioada 8 – 14 mai, poți găsi dispozitivele FOREO la prețuri speciale. În perioada 8-14 mai: 20% off pentru toate dispozitivele FOREO, mai putin pentru LUNA 4 și pentru seturile de îngrijire.

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton