Rutina suedeză de curățare de la FOREO de care te vei îndrăgosti instant!

 advertising.ringier
.

În urmă cu zece ani, FOREO revoluționa industria de skincare prin crearea dispozitivului de curățare facială LUNA. Din dorința de a celebra acest timp îndelungat, în care inovația și tehnologia au fost laitmotive, brandul a lansat recent 2 noi produse și o rutină suedeză de curățare ce țintește spre perfecțiune. 

Totul a început cu momentul în care am început să ne spălăm pe față cu apă și săpun. De atunci, au apărut o serie de produse și gadgeturi de curățare facială, promovând totodată ideea de curățare dublă. Din acel moment, rutina de îngrijire a pielii nu a mai fost niciodată la fel. Dermatologii pun accent pe acest proces de curățare dublă deoarece ajută la înlăturarea impurităților din straturile profunde ale pielii, diminuând înfundarea porilor și implicit, apariția acneei. 

Ghidat de această practică, FOREO a elaborat 2 produse care se completează cu device-urile din gama LUNA 4, oferind o rutină suedeză de curățare la care visează majoritatea dintre noi. Descoperă-le în paragrafele următoare. 

LUNA Ultra-Nourishing Cleansing Balm este primul balsam de curățare trifazic din lume. În combinație cu apa, acesta devine inițial ulei, iar apoi lapte – având o acțiune delicată și mătăsoasă, este ideal pentru toate tipurile de ten.  

LUNA Micro-Foam Cleanser 2.0 este o spumă de curățare ce are la bază o formulă cu 87% ingrediente de origine naturală, cu un efect garantat în tandem cu pulsațiile T-Sonic. Utilizeaz-o în combinație cu LUNA 4 și bucură-te de o rutină de curățare simplă, cu rezultate senzaționale, care nu îți vor afecta bariera de protecție a pielii. 

În momentul utilizării, LUNA Micro-Foam Cleanser 2.0 se transformă într-o cremă bogată și mătăsoasă, care spăla în profunzime impuritățile, oferind tratamentul ideal pentru ziua ce urmează. Aminoacizii și ingredientele sale hrănitoare calmează, hidratează și echilibrează microbiomul pielii.

Sunt doar 2 pași pe care trebuie să îi urmezi: 

1) aplică balsamul LUNA Ultra-Nourishing Cleansing Balm și lasă-l să acționeze, 

2) aplică spuma LUNA Micro-Foam Cleanser 2.0 în tandem cu LUNA 4. 

Rezultatul? Impuritățile și murdăria vor fi curățate în proporție de 99%, tenul tău având un aspect revitalizat și strălucitor. 

LUNA 4 are capacitatea de 8.000 de pulsații T-Sonic pe minut, prin care substanțele active ale celor 2 produse sunt împinse în straturile profunde ale pielii –  oferind un boost capabilităților de curățare. Este dovedit clinic cum gama LUNA 4 mărește fluxul sanguin cu 450%, permițând pielii să elibereze impuritățile prinse adânc în pori. 

Îți recomandăm să descoperi întreaga gamă FOREO de pe notino.ro, pentru a te bucura de toate beneficiile. E timpul să ai grijă de pielea ta într-un mod eficient! 

Despre FOREO

FOREO, cel mai important brand medical skin-tech din lume, combină tehnologia de ultimă oră și inovația pentru a crea dispozitive inovatoare care economisesc atât timp, cât și bani, oferind în același timp rezultate premium de îngrijire a pielii și frumusețe. Terapie cu lumină LED, termoterapie, crioterapie, microcurent, pulsații T-Sonic – aceste tehnologii revoluționare nu mai aparțin domeniului science fiction-ului, ci sunt acum o realitate. Și cea mai recentă descoperire? O rutină suedeză de îngrijire care se bazează pe un număr minim de produse alcătuită din doar 3 pași și jumătate și care oferă rezultate impecabile. Această rutină folosește patru dintre produsele cele mai renumite – toate concepute pentru a fi utilizate în armonie: LUNA 4, BEAR, UFO 2 și ISSA 3. În doar șapte minute, îți vei curăța, netezi și hidrata tenul. Bine ai venit în lumea FOREO!

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton