Sarbatori fericite, stropite din belsug cu uleiul de masline Monini!

 Advertorial
.

De-a lungul istoriei, uleiul de măsline a fost extrem de prețuit pentru calitățile sale. Apreciat de multă vreme pentru gustul său plăcut, uleiul de masline se afla astazi în centrul atenției și pentru calitățile sale curative.

Timp de secole, uleiul de masline este oferit cadou și este primit cu foarte mare bucurie deoarece acesta transforma ingredientele culinare de baza într-un adevărat tratament. Caracteristicile senzoriale ale uleiului de măsline extra virgin sunt în mod particular mai bune datorită obținerii  directe din fructul măslinului.

De sărbători totul va fi mai bun și mai gustos cu uleiul de măsline extra virgin Monini, chiar și cozonacul!

Monini a selectat o linie completă de uleiuri de măsline extravirgin, care pot adăuga rapid și ușor o notă specială pentru orice fel de mâncare. Gama a fost aleasă pentru a satisface toate gusturile, fără a pierde cele mai autentice și tradiționale arome ale bucătăriei italiene. Câteva picături sunt suficiente pentru a obține o aromă completa:

Monini Classico este uleiul de măsline extra ­virgin renumit pentru aroma sa consecventă. Este recomandat pentru o mare varietate de utilizari în care într-adevăr completeaza orice fel de mancare. Este indicat pentru toate utilizările în bucătărie : sosuri, fripturi, garnituri.

Monini Delicato cu aroma sa fina si suava, este alternativa recomandata de specialistii in gastronomie celor care nu sunt obisnuiti cu gustul pronuntat al uleiului de masline extra virgin. În bucătărie este un ideal și versatil dress­ing, fiind utilizat la legume fierte si crude, sosuri, supe, fripturi si salate.

Monini GranFruttato – Gustul distinct, picant se datorează conținutului bogat de polifenoli și anti­oxidanti cărora medicina modernă le atribuie un rol fundamental în apărarea organismului împotriva imbatranirii celulelor. Este recomandat a fi uti­lizat în stare proaspătă pe „bruschetta, salate, legume fierte.

Monini 

O alegere savuroasă și sanatoasa!

Sărbători delicioase!

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton