Scaldă-te în oceanul de admirație cu o rochie de mireasă sirenă, dincolo de cuvinte

 advertising.ringier
.

Rochia de mireasă sirenă este, cu siguranță, cel mai provocator model pe care îl poate alege o femeie pentru ziua nunții. Are o senzualitate naturală înscrisă în țesătura ei, care se revarsă din toate curbele și conturile corpului, cu îndrăzneală îmbrățișate de această creație, înainte de orice, foarte sexy, maxim flatantă pentru formele unei femei. Cu siguranță nici tu nu te vei supăra să fii acoperită de atâtea priviri admirative în cea mai spectaculoasă zi din viața ta. Ca o sirenă te vei scălda în oceanul de admirație rezervat în totalitate în ziua cea mare doar pentru plăcerea ta.

Mijlocul, zona cea mai provocatoare a rochiei model sirenă

O rochie de mireasă tip sirenă este o alegere curajoasă pentru ziua nunții și, probabil, cea mai inspirată alegere pentru o femeie cu o siluetă bine definită. Toată atenția este focalizată în zona mijlocului, cu talia și șoldurile ca principal perimetru de promenadă pentru privirile rătăcitoare. Acesta este și unul dintre puținele motive pentru care nu orice femeie se simte confortabil să-și asume purtarea unui asemenea model, pentru a nu fi privită insistent. Cu o rochie model sirenă cu siguranță va trebui să se scuturi de câteva ori de-a lungul nunții de privirile care uită să se mai și dezlipească de tine.

Modelul este extrem de apreciat în mod special de către femeile cu siluetă tip clepsidră, având un design gândit tocmai pentru a evidenția această formă. Tipologia cu bust, șolduri pronunțate și talie subțire va afișa cel mai bine acest tip de rochie, care se mulează pe contururile corpului, ceea ce, pe lângă impactul vizual puternic, poate veni însă și cu provocări. Astfel, o rochie tip sirenă pentru mireasă este strâmtă, strânsă în zona genunchilor, de aceea trebuie să te obișnuiești cu o anumită îngrădire a gesturilor, cu o limitare a excesului de mișcare. Vei avea un mers controlat, delicat, grațios, o postură pe care nu o etalezi în viața de zi de zi, dar care te va ajuta să devii întruchiparea gingășiei.

Este cu atât mai important, prin urmare, ca rochiile de mireasă sirenă să fie probate. Aici îți poate fi de mare ajutor un atelier specializat precum Princess Brides, care îți poate oferi un sfat prețios. De exemplu, te poate îndruma să-ți alegi inclusiv pantofii potriviți, preferabil cu toc înalt, pentru a-ți pune în evidență picioarele. Este important, de asemenea, să ai suficiente modele din care să alegi, care nu doar să te avantajeze fizic, ci să-ți asigure și confortul de care ai nevoie pentru a te putea bucura cu adevărat de nuntă. Asta deoarece, deși a fi admirată este o necesitate și trebuie să arăți impecabil, aspectul ireproșabil nu este suficient pentru a te transforma într-o mireasă fericită.

Diverse rochii, pentru diverse sirene

Cu o rochie stil sirenă cu pietre vei părea ca și cum ești proaspăt ieșită din mare, cu stropi de apă încă scânteind pe piele ca mici bobițe de soare. Aceste rochii sunt perfecte pentru o nuntă de vară, datorită faptului că sunt lejere, ușoare și, în general, nu sunt super încărcate. Chiar din contră, unele modele, cum este rochia de mireasă sirenă cu trenă detașabilă, pot fi simplificate.

Astfel, te poți bucura și de prestanța pe care o aduce trena, și de libertatea pe care o simți fără ea. Perfectă va fi și lipsa volumului acestei rochii. În primul rând, vorbim despre modele care nu conțin straturi peste straturi de materiale, având o simplitate foarte apreciată, o anume corectitudine față de ceea ce ai de oferit ca spectacol vizual. Este o rochie fidelă corpului tău, care nu ascunde nimic.

În al doilea rând, ai șansa de a compensa această simplitate prin mai multe accesorii și bijuterii, adică te poți juca mai mult cu elementele extra, care conferă unicitate ținutei. Nu va părea prea încărcată nici măcar o rochie de mireasă sirenă cu mâneci, care doar va „secretiza' mai mult din femeie, pentru a dezvălui mai mult din sirenă. Cu siguranță vei găsi una pe gustul tău, cu condiția să nu te lași descurajată de preconcepții, precum aceea că trebuie să arăți într-un anume fel ca să poți purta o asemenea rochie.

În ciuda a ceea ce s-ar putea crede, rochiile de mireasă model sirenă nu sunt destinate exclusiv femeilor înalte, cu profil de top-modele. Importante nu sunt atât criteriile fizice precum înălțimea sau greutatea, ci armonia corpului, voluptatea, senzualitatea și proporția potrivită bust-talie-șolduri, specifică siluetei clepsidră.

Încearcă și tu un asemenea model și te vei felicita când, ca o sirenă, te vei scălda în oceanul de admirație format instantaneu în ziua cea mare doar pentru a satisface pofta ta de adorare.

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton