Scaunul de gaming perfect pentru tine – Care este cea mai bună alegere?

 advertising.ringier
.

Gama scaunelor de gaming este una relativ nouă, iar mobilierul de acest tip a început să apară în ultima perioadă, răspunzând așteptărilor unui grup tot mai mare de gameri. Astăzi, poți achiziționa scaune de gaming din aproape orice magazin de mobilă – inclusiv online. Așadar, dacă ești în prezent în căutarea unui scaun de gaming aparte, consultă sfaturile noastre pentru a găsi un produs care să-ți ofere un confort maxim în timpul activităților tale.

Scaune de gaming vs. scaune de birou

Scaunele de gaming sunt adesea comparate cu scaunele de birou. Chiar dacă funcția lor este în esență aceeași, designul lor diferă, fiind unul specific.

În primul rând, scaunele concepute pentru gameri au o formă diferită în zona spătarului, dar și dimensiuni specifice. Spre exemplu, scaunele tip scoică sunt mai late decât scaunele normale de birou, oferind un confort aparte pentru zona lombară și cervicală, în timpul sesiunilor lungi de gaming. 

Adesea, scaunele de gaming se disting printr-un design dinamic în care se regăsesc detaliile specifice, care fac trimitere la lumea gaming-ului, cum ar fi liniile și luminile contrastante.

Așadar, cum îți alegi cel mai bun scaun de gaming? 

Îți prezentăm caracteristicile esențiale asupra cărora trebuie să te orientezi atunci când îți dorești să achiziționezi un scaun de gaming de calitate superioară.

Caracteristicile scaunelor de gaming calitative:

  • spătar profilat cu tetieră – acesta ar trebui să poată fi adaptat la structura anatomică a coloanei vertebrale, accentul fiind pus pe zona lombară;
  • adâncimea adecvată a șezutului – aceasta ar trebui să fie ajustabilă, respectiv reglabilă, în funcție de preferința utilizatorului; 
  • cotierele – sunt preferate cele ajustabile pentru a oferi sprijin brațelor în timpul jocului, reducând disconfortul care se poate instala pe parcurs;
  • pernuțele suplimentare – acestea sunt plasate atât în regiunea lombară, cât și cervicală, pentru un confort sporit;
  • reglarea înălțimii șezutului– șezutul ar trebui să fie reglabil în înălțime în mod lin;
  • funcția de înclinare – aceasta ar trebui să permită înclinarea scaunului pe spate, iar în același timp, să reducă riscul durerilor din zona lombară;
  • bază cu role – de preferință cu cinci role pentru a facilita utilizarea scaunului și a spori stabilitatea.

Mai mult de atât, poți găsi scaune de gaming dotate cu un suport suplimentar pentru laptop. Acesta este montat pe cotieră și îți permite să așezi pe el un computer portabil. Opțiunile de reglare fac posibilă ajustarea poziției sale.

În ceea ce privește costul unui scaun de gaming, acesta variază pornind de la aproximativ 680 lei, ajungând până la 3.800 de lei. Prin urmare, diferența de cost poate fi foarte mare, în funcție de modelul pe care îl dorești. Cu toate acestea, trebuie să ai în vedere faptul că un scaun de gaming este o investiție bună – un model de calitate superioară îți va asigura confortul în timpul sesiunilor de gaming, mult mai mult decât un scaun obișnuit sau unul simplu, de birou. 

Scaunele de gaming calitative pot fi achiziționate și online. 

Vei găsi o gamă variată de modele pe Mobila24.ro, un magazin online specializat în vânzarea diferitelor modele de scaune. 

Mobila24.ro îți oferă livrarea și returul gratuite, astfel că poți face cumpărături cu încredere.

Modelele disponibile sunt prezentate aici: https://www.mobila24.ro/scaune-gaming/261/c

Te invităm să consulți gama noastră de produse!

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton