Se lansează programul „RABLA la peruci și extensii” 2024. Persoanele care donează produsele vechi primesc 20% reducere pentru noi cumpărături

 advertising.ringier
.

Se lansează programul „RABLA la peruci și extensii'. Clienții care aduc perucile și extensiile vechi în magazinele participante din țară primesc 20% reducere pe loc, discount care se aplică la noile produse achiziționate din locații sau online. Programul Rabla permite tuturor persoanelor să achiziționeze accesorii pentru păr la prețuri reduse, în schimbul celor folosite. 

Inițiativa promovează sustenabilitatea prin reciclarea produselor vechi, reînnoirea perucilor și extensiilor, creșterea accesibilității la cumpărarea unor produse noi, dar și distrugere controlată și salvarea mediului înconjurător.

Belher este un brand care s-a născut din dragoste pentru păr, transformare și pentru puterea de a îndeplini dorințele femeilor care își doresc o altfel de podoabă capilară. Renumit pentru extensii și peruci de înaltă calitate, recunoscut pentru diversitatea și frumusețea produselor sale, brandul este mereu aici pentru tine, pentru a te susține în deciziile pe care dorești să le iei în materie de păr. Profesioniștii noștri, sunt mereu dedicați pentru a te ajuta să alegi cea mai bună variantă, atât pentru tine cât și pentru părul tău.

Într-o mișcare îndrăzneață de a încuraja inovația și reinventarea, Belher lansează o campanie plină de beneficii pentru iubitorii de frumusețe și stil. Cine ar fi crezut că extensiile și perucile vechi ar putea aduce atât de multă bucurie? 

Ce trebuie să mai știi despre această campanie?

  • Se desfășoară până la sfârșitul anului (31.12.2024)
  • Discount-ul de 20% este valabil 90 de zile
  • Mesajul pe care vrea sǎ îl transmitǎ brandul este faptul că se doreşte reciclarea produselor vechi și de aceea se organizeazǎ strângerea tuturor extensiilor și perucilor pe care nu le mai poartă clientele pentru a le redirecționa către un centru de distrugere controlată
  • Clientele pot veni atât în locațiile fizice să aducǎ produsele, dar le pot trimite și prin curier, după ce completeazǎ formularul online, urmând mai apoi pașii și anume: clientul va fi contactat de către un reprezentant pentru a stabili data ridicării, curierul va prelua coletul în urma costului de transport achitat  de către client în valoare de 9,5 lei, după ce coletul ajunge la sediu și va fi verificat, va primi reducerea de 20% valabilă 90 de zile și transport gratuit la următoarea comandă)

Nu pierde această oportunitate de a te bucura de un nou început în ceea ce privește stilul și personalitatea ta. Vino la Belher și lasă-ne să te ghidăm în călătoria ta către frumusețe și încredere. Programul„RABLA la peruci și extensii' se derulează până la data de 31.12.2024 în magazinele participante. 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton