Secretele femeilor puternice și fericite

 bogdan.galca
.

Se poate spune că fericirea începe cu adevărat atunci când înțelegi că această stare perfectă depinde doar de tine. În sine, fericirea are mai multe forme, este o stare completă care se alimentează continuu din ceea ce ești și faci, iar unul dintre secrete este acela de a te simți mereu bine în pielea ta. Deși, ușor ca principiu, este destul de dificil de pus în practică, astfel că îndemnurile și sfaturile de mai jos sunt tot atâtea idei și soluții. 

Simte-te mereu confortabil

Acesta este un prim pas, dar unul foarte important și implică mai multe aspecte. A te simți bine cu tine începe de cele mai multe ori de la a purta exact hainele care te definesc. Dacă tu te placi și te simți comod cu ceea ce porți, începând de la confortul, delicatețea și eleganța pieselor de  lenjerie intima femei, restul vine de sine, deseori fără prea mare efort. A purta hainele care te reprezintă, care sunt frumoase, elegante și perfect potrivite pentru stilul și măsura ta este o sursă continuă de bine și fericire. 

Respectă-ți și iubește-ți trupul

Sănătatea fizică este o condiție esențială a fericirii. Ascultă nevoile trupului tău, iar odată ce înțelegi care sunt acestea, oferă-i tot suportul: hrănește-l și îngrijește-l, astfel încât să fie aliatul tău perfect. Nu omite niciodată exercițiile fizice, pentru că acestea sunt un boost pentru tonusul psihic și susțin buna funcționare a organismului. Dacă faci toate acestea, procesul firesc de îmbătrânire – care începe efectiv din clipa în care te naști, va deveni unul firesc și va reprezenta o acumulare continuă, nu un dezavantaj. Îmbătrânirea este un dar, iar în loc să te temi de fiecare an care trece, bucură-te de sinele tău care devine mai înțelept și mai sigur pe sine.

Acceptă-ți imperfecțiunile

Aici sunt două aspecte la fel de importante. Pe de o parte, este acceptarea imperfecțiunilor, pe de alta, pasul superior care înseamnă expunerea lor ca modalitate de exprimare a personalității și dovadă a încrederii în sine. Cele mai frumoase și încrezătoare femei sunt cele care își apreciază aspectul unic, vârsta și stilul de a fi și refuză să ascundă sau să disimuleze detalii pe care alții le-ar putea considera imperfecțiuni. Viața este mult prea scurtă pentru a te lăsa pradă frustrărilor legate de defecte. În plus, ține minte că nu există perfecțiune, așa că acceptă exact ceea ce ești și bucură-te pentru asta. 

Cunoașterea înseamnă putere

Cunoașterea este o oportunitate de a crește și evolua, dar mai înseamnă și independența de a gândi și înțelege lucrurile din jurul tău cu obiectivitate. A fi informat și a te instrui continuu îți permit să te pui la adăpost de opiniile și comentariile altora, te feresc de slăbiciuni și-ți oferă puterea de a ști exact cine ești, ce vrei, dar este și una dintre cele mai simple căi ale siguranței de sine. 

Ascultă-ți intuiția

Deseori subapreciată, intuiția feminină este o armă, dar pentru a fi cu adevărat eficientă trebuie perfecționată. Poți face asta fiind un observator atent. În felul acesta vei avea informațiile necesare pentru a face mereu o evaluare corectă. În fapt, intuiția este capacitatea de analiză corectă și obiectivă a realității, pe baza detaliilor de finețe pe care le surprinzi în jurul tău. După ce înțelegi, prin propria ta experiență, cum funcționează, intuiția va deveni un instrument neprețuit.

Vorbește cu încredere

Contează la fel de mult ce spui, dar și cum spui. Vorbește cu încredere și susține argumentat punctul de vedere. Este mereu un beneficiu dacă faci asta cu ton constant, echilibrat și calm. Tonul vocii va completa și va pune în valoare ceea ce spui. La fel de important este să ai abilitatea de a tăcea. Uneori să taci este mai important decât să vorbești, iar o femeie puternică știe când este și când nu este necesar să vorbească. 

O femeie puternică este o femeie fericită. Deși poate părea ciudat, o femeie fericită nu este neapărat și una puternică. Fericirea poate depinde de cei din jur, dar puterea este mereu un dat pe care-l poți construi singură, pentru tine, independent de cei din jur. 

Sursa foto: Shutterstock.com

(P) Material publicitar realizat împreună cu Elefant.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton