Seriile Galaxy: Diferențe dintre seriile Samsung Z, S și A

 Advertorial
.

Ce-ai zice de o schimbare în viața ta? Noile modele de smartphone Samsung îți oferă funcții adaptate modului tău de a fi, simplificând absolut orice ai vrea să faci. Însă cu atât de multe modele disponibile, poate fi chiar dificil să găsești ceva potrivit pentru tine. 

Vestea bună este că ai dat fix peste articolul de care ai nevoie, dacă nu știi exact ce telefon Samsung să îți comanzi. Vezi prin ce se deosebesc seriile Galaxy Z, S și A, astfel încât să știi că ai realizat o alegere potrivită pentru preferințele și nevoile tale!

Ce oferă fiecare dintre aceste serii de telefoane Samsung?

În seria Samsung Galaxy S sunt incluse smartphone-urile high-end. În prezent cele mai noi modele ale seriei sunt Samsung Galaxy S24 Ultra și Samsung Galaxy S24 / S24+, lansate în ianuarie 2024.

În seria de telefoane mobile Samsung Galaxy A există modele de gamă medie. În prezent, cel mai nou model al seriei este Samsung Galaxy A54, iar următorul smartphone din această gamă de telefoane mid-range va fi lansat luna aceasta.

Telefoanele pliabile din seria Samsung Galaxy Z ies cu simplitate în evidență. Ultimele modele Galaxy Z Fold 5 și Galaxy Z Flip 5 – pot fi extensia high-tech de care ai nevoie. Se pliază perfect atât pe stilul tău de viață, cât și în buzunar.   

Design 

Modelele din seriile Galaxy Z, S și A arată exact așa cum ar trebui să arate orice device mobil 2.0. Vezi care sunt principalele caracteristici de design ale celor mai noi modele. 

Seria S

De la nuanțele inspirate din natură și până la materialele reciclate, pentru o amprentă redusă asupra mediului, noile modele din seria Samsung Galaxy S sunt create cu gândul la planetă. De asemenea, sunt deosebit de rezistente. 

De exemplu, Samsung Galaxy S23 Ultra este protejat cu sticlă Corning® Gorilla® Glass Victus® pe ambele părți și îmbunătățit cu o ramă construită din cel mai durabil Armor Aluminium utilizat vreodată pe un Samsung Galaxy. 

Seria A 

Modelele Samsung Galaxy A sunt realizate din materiale ușoare, iar designul acestora este unul elegant. Sunt realizate pentru a rezista la apă și praf, astfel încât îți poți testa limitele cu ajutorul lor. 

Seria Z 

Designul este ceea ce contează cu adevărat la modelele Flip și Flex din seria Z. Le pliezi și le flexezi pentru poze din unghiuri îndrăznețe, sau proiecte și jocuri rulate direct pe device-ul tău. Indiferent de alegerile pe care le iei, își păstrează aceeași formă compactă și portabilă. 

Viteză 

Viteza bună a telefonului îți permite să rezolvi rapid lucrurile care contează pentru tine. Așa că este un criteriu de care trebuie să ții cont, atunci când alegi un smartphone Samsung nou.

Seria S 

Modelele din seria Samsung Galaxy S asigură acea cursivitate de care ai nevoie, atunci când rulezi aplicațiile preferate sau orice alt tip de conținut media. Datorită procesoarelor puternice, programele de editare sau jocurile video se comportă pe smartphone fără probleme. În plus, faci switch rapid între aplicații, datorită memoriei RAM foarte mari.    

Seria A 

Modelele din seria Galaxy A sunt potrivite pentru o utilizare de bază a unui telefon mobil. Dacă vrei un smartphone mid-range care să ofere cele mai bune experiențe, atunci când stai pe Insta, WhatsApp sau Youtube, cele mai noi modele ale seriei Galaxy A sunt potrivite pentru tine. 

Seria Z

Smartphone-urile Samsung Galaxy Z Flip și Z Flex au procesoare puternice, de aceea, le poți utiliza pentru a rula cu viteză foarte bună jocurile și aplicațiile preferate. Designul acestora îți permite să deschizi simultan mai bune tab-uri, așa că ai liber la multitasking oricând dorești. 

Cameră 

Cele mai noi modele Galaxy S, Z și A îți permit să surprinzi cadre uimitoare. Însă calitatea acestora variază de la o serie la alta, în funcție de caracteristicile foto-video diferite ale telefoanelor mobile. 

Seria S 

Cu tehnologia sa avansată a camerei, Samsung Galaxy S23 este capabil să facă fotografii și videoclipuri de înaltă calitate. În plus, oferă o listă extinsă de funcții, precum stabilizarea optică a imaginii sau focalizarea automată dual-pixel. Obiectivul cu unghi larg este ideal pentru a capta imagini uimitoare.

Seria A 

Cele 4 camere ale lui Samsung Galaxy A54 5G îți permit să surprinzi momente cu adevărat Awesome. Cu VDIS și un unghi OIS mai larg, Galaxy A54 5G te ajută să filmezi videoclipuri de înaltă calitate, cu ușurință, prin reîncadrare automată și focalizare automată.

Seria Z

Cu Samsung Galaxy Z Flip5, ai parte de Cea mai bună experiență de selfie de până acum pe un smartphone Galaxy. Funcția Dual Preview de pe Galaxy Z Fold5 îți permite să îi arăți subiectului exact ceea ce vezi în previzualizare. Astfel, își poate ajusta poziția pentru a arăta cât mai bine.

Descoperă tot ce vrei să știi despre ultimele modele Samsung Galaxy Z, S sau A, pentru a alege apoi inspirat noul tău model de smartphone. Indiferent de lucrurile care contează pentru tine, o alegere informată te ajută de fiecare dată să faci un upgrade al stilului de viață.

Cel mai nou VIDEO

Google News Urmărește-ne pe Google News

Citește în continuare
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton