Serul Age Proteom: Un ritual revoluționar în sănătatea și longevitatea pielii

 advertising.ringier
.

Frumusețea este sănătatea pe care o poți vedea, bunăstarea este sănătatea pe care o poți simți. Cum transformă Serul Age Proteom™ Advanced rutina dvs. de frumusețe într-un program de îmbătrânire sănătoasă?

Deoarece producția de colagen și elastină începe să scadă în mod natural în jurul vârstei de 30 de ani, acțiunea asupra primelor semne de îmbătrânire este de o importanță capitală în lupta împotriva schimbărilor vizibile de pe piele. Fața noastră este o reflecție a lumii noastre interioare – rutina noastră, stilul de viață, produsele pe care le alegem și practicile pe care le păstrăm, toate influențează aspectul, sănătatea și starea pielii noastre.

Pe lângă faptul că vizează semnele vizibile ale îmbătrânirii – riduri, pierderea fermității, tonusul neuniform al pielii, lipsa de strălucire și densitatea pielii, Serul Age Proteom™ Advanced susține, de asemenea, capacitatea pielii de a se repara singură și de a se proteja împotriva daunelor viitoare.

­­­Un ser revoluționar ce are în centrul său sănătatea celulară și longevitatea.

Cum acționează Serul Age Proteom™ Advanced asupra pielii mele?

Cu acțiune atât restauratoare, cât și protectoare, Serul Age Proteom™ Advanced reprezintă un progres revoluționar în știința îmbătrânirii pielii și a longevității celulare. Încorporând bacterii „extremofile” cvasi-imortale, capabile să reziste la un stres oxidativ imens, pe lângă faptul că își vindecă propriile daune, Serul Age Proteom™ Advanced susține și protejează sistemul proteic al pielii dumneavoastră – o componentă vitală în lupta împotriva îmbătrânirii.

Dovedit clinic că este mai puternic decât antioxidanții tradiționali, cum ar fi CoQ10, glutationul, vitamina C și licopenul, Serul Age Proteom™ Advanced oferă o protecție de neegalat împotriva daunelor provocate de radicalii liberi, combătând toate semnele de îmbătrânire și întârziind cu peste 55% schimbările legate de vârstă la nivelul pielii.

Când pot începe utilizarea?

Serul Age Proteom™ Advanced poate fi utilizat în orice moment, la orice vârstă, pe orice tip de piele, în orice anotimp – chiar și pe pielea cea mai sensibilă și poate fi adăugat în orice rutină existentă, fără niciun risc de contraindicație.

Cum pot încorpora Serul Age Proteom™ în rutina mea?

Ca în cazul oricărui ser, cel mai bine este să aplicați Serul Age Proteom™ Advanced pe pielea curată, pregătită, înainte de a folosi crema de îngrijire zilnică.

PASUL 1: Aplicați cinci picături în palmă.

PASUL 2: LIFTING PENTRU A DESCHIDE OCHII: Cu ajutorul podului palmelor, apăsați ușor și glisați palmele deasupra osului orbital spre linia părului, ridicând și deschizând zona ochilor și a frunții.

PASUL 3: MODELAȚI ȘI RIDICAȚI CONTURURILE: Începând din partea de sus a feței, cu primele două degete de la fiecare mână, glisați serul de la mijlocul frunții înapoi spre linia părului. Continuați cu același gest, începând de fiecare parte a nasului și glisați pe obraji continuând același gest de-a lungul liniei maxilarului.

PASUL 5: LIFTING ȘI FERMITATE PENTRU GÂT/DECOLTEU: Cuplați palmele pe fiecare parte a gâtului, apăsând ușor și ridicând din față spre spate. Aplicați si masați zona decolteului până la absorbția produsului în piele.

Potrivit pentru toate vârstele și tipurile de piele, Serul Age Proteom™ Advanced ar trebui să fie utilizat ca etapă de „longevitate” în cadrul programului de îmbătrânire sănătoasă.

Programul Institut Esthederm de îmbătrânire sănătoasă a pielii

Înrădăcinat într-o abordare holistică a sănătății și a îngrijirii cosmetice a pielii: o rutină care utilizează expertiza dermatologică a celor mai buni profesioniști în frumusețe din industrie, perfect adaptată la sănătatea și longevitatea pielii dumneavoastră.

  1. PREGĂTIREA BIOLOGICĂ

Tratament pentru curățarea în profunzime a porilor Osmoclean + pentru + Masca exfoliantă iluminatoare

Un duo de curățare și exfoliere profund purificatoare, care pregătește terenul pentru următoarele produse de îngrijire a pielii. Folosiți o cantitate mică de Osmoclean Tratament pentru curățarea în profunzime a porilor și întindeți produsul uniform pe piele, masând cu o presiune minimă în mișcări circulare, până când crema se îngroașă și se albește pe piele. Continuați apoi cu Osmoclean Masca exfoliantă iluminatoare pentru a îndepărta celulele moarte ale pielii și impuritățile. Pielea este radiantă și curată, pregătită pentru tratament.

  1. REVITALIZARE

Cellular Water Mist, formula brevetată Institut Esthederm

Apa celulară bogată în antioxidanți hidratează și calmează pielea. Pulverizați pe pielea proaspăt curățată și presați ușor pe față înainte de a aplica serul sau crema, sau pulverizați peste machiajul finit pentru a vă fixa look-ul pentru întreaga zi.

  1. LONGEVITATE

Serul Age ProteomAdvanced

Serul puternic reface și protejează sistemul de proteine vitale ale pielii, dezvăluind o piele mai tânără și mai luminoasă.

Aplicând cinci picături în palmă, începeți utilizarea prin mișcări de ridicare deasupra sprâncenelor, aplicând pe conturul feței și finalizând prin mișcări pentru fermitatea zonei decolteului.

  1. REEDUCAREA PIELII

Crema Lift & Repair

Ultimul pas în Programul de Îmbătrânire Sănătoasă a pielii: alegeți crema hidratantă cea mai potrivită pentru nevoile dumneavoastră! Crema Institut Esthederm Lift&Repair are efect de lifting și definește conturul feței.

Beneficiile pielii sănătoase, învățată să îmbătrânească frumos:

Fiind primul ser de longevitate celulară care vizează atât corecția, cât și prevenirea, rezultatele pot fi observate în doar o lună de utilizare. Studiile clinice demonstrează reducerea extraordinară a tuturor semnelor de îmbătrânire, inclusiv a ridurilor, redarea strălucirii si densității pielii, în timp ce acționează continuu pentru a proteja proteomul pielii de daunele oxidative viitoare.

Un ser puternic și protector, care revoluționează sănătatea pielii dumneavoastră.

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton