Servicii de înfrumuseţare complete, sub acelaşi acoperiş: Ana-Maria Buşcu aduce... magia transformării în propriul salon, Magic Beauty Concept!

 advertising.ringier
.

Una dintre cele mai cunoscute experte în frumuseţe din România reinventează piaţa serviciilor de beauty, într-un moment în care industria este pe val! Ana-Maria Buşcu, expert dermopigmentist, aduce cele mai iubite proceduri de înfrumuseţare facială şi corporală sub acelaşi acoperiş, pentru ca doamnele şi domnişoarele să se poată răsfăţa în cel mai confortabil mod. Ana-Maria Buşcu, premiată în repetate rânduri la Gala Health, Beauty and Lifestyle, lansează propriul salon, Magic Beauty Concept, un loc unde se întâmplă… magia transformării tale! 

Vedetele, primele cliente ale conceptului Magic Beauty

Panglica a fost tăiată în prezenţa vedetelor, primele care au trecut pragul salonului situat pe malul Lacului Morii, din Bucureşti. Eugenia Şerban, Claudia Ghiţulescu, Doina Teodoru, Oana Turcu-Brancu şi Cristi Brancu au fost printre persoanele publice care au descoperit la Magic Beauty Concept secretele înfrumuseţării, cu ajutorul celor mai avansate servicii din industrie.

„Le mulţumesc tuturor celor mulţi care mi-au fost alături într-un moment atât de important pentru mine! Este visul oricărui expert în frumuseţe ca, la un moment dat, să pornească pe drumul antreprenoriatului şi să îşi poată inaugura propria oază de frumuseţe. Am reuşit să aduc la un loc serviciile de dermopigmentare şi procedurile de estetică facială, corporală şi tratamentele de epilare definitivă cu laser, pentru ca frumuseţea să fie la îndemâna celor care o caută.  La Magic Beauty Concept clientele vor beneficia de tot sprijinul meu şi al echipei mele pentru a-şi păstra tinereţea cât de mult se poate! Tot ce trebuie să facă cele care ne trec pragul este să ne spună ce îşi doresc, iar noi… facem magia să se întâmple!'

(ANA-MARIA BUŞCU, expert dermopigmentist)

Tratamente de ultimă generaţie, din grijă pentru sănătatea pielii 

„Toate procedurile sunt personalizate'

Pe lista serviciilor marca Magic Beauty Concept,  clientele pasionate de frumos pot regăsi tratamente premium, cum ar fi tehnologia microneedling, extrem de căutată datorită faptului că revitalizează şi întinereşte pielea, mezoterapie virtuală, practic varianta fără ac a mezoterapiei clasice, microdermabraziune cu pulbere de diamant, tratament cu oxigen care reîmprospătează pielea, Cold Hammer, care ajută la închiderea porilor, dar şi Plasma Pen, procedura revoluţionară care tratează ridurile şi liniile fine. 

„La salonul nostru găsiţi inclusiv cea mai nouă tehnologie nechirurgicală Face Lifting, HiFu, o procedură medicală anti-aging pentru cele mai încăpăţânate riduri. Tot la capitolul inovaţii, intregrăm şi Laserul CO2, un tratament utilizat în dermatologia estetică pentru rejuvenarea facială, prin stimularea sintezei de colagen de la nivelul pielii, dar şi Terapia prin Radiofrecvenţă Fracţionată, utilizată tot în scopul liftingului facial. Toate procedurile sunt personalizate, adaptate nevoilor şi obiectivelor fiecărei cliente, nu necesită anestezie şi asigură rezultate naturale, treptate.'

(ANA-MARIA BUŞCU, expert dermopigmentist)

Şi clientele care vor o piele a corpului mai fermă, fără aspect de coajă de portocală au la îndemână proceduri non-invazive. Doritoarele pot opta şi pentru şedinţe de epilare definitivă cu celebrul laser cu diodă, aparatul care oferă, potrivit experţilor, cea mai sigură şi confortabilă modalitate de a scăpa de părul nedorit de pe corp. Pasionatele de frumos pot găsi la Magic Beauty Concept şi servicii de dermopigmentare. Sunt, de altfel, cele care au consacrat-o în industrie pe Ana-Maria Buşcu, şi care le ajută pe cliente să arate impecabil, indiferent de momentul zilei, prin machiajele semipermanente destinate buzelor, spâncenelor şi ochilor, plus scalpului, pentru cei afectaţi de calviţie. Fiecare programare este o desfătare pentru simţuri, într-un loc care se doreşte a fi un pol al frumuseţii imediate, fără durere, fără recuperare şi fără efort.

Ana-Maria Buşcu, „Maestru în Transformarea Frumuseţii'

Oricine calcă pragul salonului are garanţia că apelează la servicii profesionale: Ana-Maria Buşcu se laudă cu sute de cliente mulţumite, cu zeci de cursuri absolvite în domeniul frumuseţii, plus premii câştigate la unele dintre cele mai titrate evenimente din România: cel mai recent trofeu de pe raftul cu distincţii a fost obţinut de experta în dermopigmentare în cadrul Galei Health, Beauty and Lifestyle din octombrie 2023, atunci când a obţinut titlul „Maestru în Transformarea Frumuseţii: Strălucire în Dermopigmentare şi Realizarea unui concept de beauty inspirat'. 

De altfel, salonul inaugurat recent este o nouă cărămidă pusă la succesul antreprenoarei: Ana-Maria Buşcu este şi fondatoarea propriei academii de frumuseţe, unde împărtăşeşte cursanţilor tehnici de lucru inedite, care promit rezultate de bun gust în micropigmentare. 

Pentru Ana-Maria Buşcu, pasiunea pentru fumos are rădăcini încă din copilărie: a fost dintotdeauna îndrăgostită de pictură, ba chiar are şi propria galerie de artă cu numeroase tablouri pictate şi vândute, iar trecerea spre domeniul îngrijirii a venit ca un pas firesc: „Mi-am dorit să pictez artă pe chipul clientelor şi fericire în sufletele lor!', declară Ana-Maria Buşcu.

Noul salon al Anei-Maria Buşcu te aşteaptă pe strada Dâmboviţa, la numărul 21A, Interfon 017. Pe site-ul oficial găseşti lista completă de servicii şi detalii suplimentare: https://magic-beauty-concept.ro/

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton