Sheraton Bucharest Hotel celebrează femeia printr-o serie de evenimente speciale dedicate lunii martie

 bogdan.galca
.

Ca de fiecare dată, începutul primăverii vine la pachet cu o multitudine de surprize pentru doamne și domnișoare. Sheraton Bucharest Hotel celebrează anul acesta atitudinea feminină printr-o serie de experiențe inedite, ce îndeamnă la eleganță, încredere în sine și amintiri de neuitat.

De 8 Martie, „Red Lipstick & Attitude' este conceptul care dă tonul distracției. Petrecerea propusă de hotelul aflat în centrul capitalei reprezintă ocazia ideală de a-ți pune în evidență stilul personal într-un mod autentic și încrezător, și nimic nu completează mai bine acest look decât rujul roșu preferat.

Imaginează-ți o petrecere la care cocktailul vedetă se numește „Goddess'. Cum ai putea spune nu unei astfel de propuneri de 8 Martie? Atmosfera festivă va fi completată de muzica live interpretată de Emanuel Cîrstea, oferindu-vă astfel un cadru perfect pentru a vă distra și a crea amintiri de neuitat. Un show live de excepție și o selecție specială de preparate culinare – toate acestea pentru o petrecere pe cinste, pe care nu o poți rata!

Poți achiziționa biletele pentru petrecere de pe www.entertix.ro. De atitudine și ruj roșu te ocupi tu!

Cum facem să păstrăm atmosfera festivă pe tot parcursul lunii martie? Lets brunch!

Surprizele nu se opresc aici! Cum o singură zi nu este suficientă pentru a sărbători frumusețea, iar întreaga lună martie este dedicată femeii, Sheraton Bucharest a pregătit o serie de 3 brunch-uri speciale.

Notează în agendă zilele de 10, 24 și 31 martie pentru a te asigura că transformi aceste duminici de primăvară în momente pline de delicii alături de cei dragi! Planifică-ți finalul de weekend la Sheraton pentru a savura brunch-ul într-un loc elegant și relaxant. Fie că alegi Womens Day Brunch pe 10 martie sau Deluxe Brunch din 24 și 31 martie, ambele variante îți vor oferi o selecție excepțională de preparate, cu arome desăvârșite.

Vei avea ocazia să te delectezi cu cele mai rafinate feluri de mâncare pregătite cu măiestrie de Chef Ashlie Dias, alături de o experiență culinară inedită oferită de Benihana Sushi Bar & Live Teppanyaki. Atmosfera va fi întregită de un open bar cu băuturi alcoolice și non-alcoolice, iar cei mici se vor putea distra în spațiul amenajat pentru ei.

Ambele brunch-uri sunt disponibile la un preț de 350 de lei de persoană pentru adulți și 175 de lei pentru copiii cu vârsta cuprinsă între 6 și 12 ani.

Mai multe informații despre opțiunile oferite și rezervări pot fi obținute la numărul de telefon 0743 145 337.

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton