Sirona GI i-SIZE confort și siguranță 360°

 advertising.ringier
.

Călătoriile cu mașina împreună cu cei mici pot fi deseori o provocare. Părinții sunt preocupați în primul rând de siguranța copiilor în mașină în timpul mersului. Cu noul scaun auto pentru copii Sirona Gi i-Size de la CYBEX această grijă a părinților este eliminată complet. Siguranța și confortul sunt cele două elemente definitorii pentru Sirona Gi i-Size, potrivit pentru nou-născuți și copii până la vârsta de aproximativ patru ani. Mai mult, Sirona Gi i-Size este un scaun auto care facilitează deplasarea copiilor în siguranță cu spatele și atinge un nivel de siguranță cu până la 50% mai mare atunci când copilul este transportat cu spatele.*

Noua ventilație sofisticată completă a aerului din carcasa scaunului împreună cu materialele din plasă din linia Plus (țesături permeabile la aer) asigură o respirabilitate optimă pentru copil în toate anotimpurile.

Când siguranța întâlnește confortul și funcționalitatea.

Flexibilitatea ridicată a Sirona Gi i-Size se observă din momentul în care copilul este așezat. Scaunul poate fi rotit la 360 de grade, astfel încât nu este necesară adoptarea unei poziții incomode pentru a așeza copilul rapid și, mai ales, în siguranță în vehicul.

Rotirea la 360 de grade facilitează copilului să urce și să iasă din scaun foarte ușor, iar comutarea între pozițiile de scaun cu spatele și cu fața la sensul de mers este foarte simplu de realizat. Alte caracteristici de siguranță includ sistemul L.S.P. (Linear Side Impact Protection) integrat de la CYBEX, care reduce forța în cazul unui impact lateral protejând copilul prin protecțiile pentru umeri și cap din carcasa scaunului.

Sistemul ISOFIX reproiectat de la CYBEX facilitează instalarea scaunului în mașină de către părinți prin adăugarea unor indicatoare cu vizibilitate îmbunătățită.

Confort complet – pentru copil și părinți

Scaunul Sirona Gi i-Size impresionează și în ceea ce privește confortul. Nu numai că tetiera poate fi reglată flexibil în înălțime și potrivit pentru vârsta copilului, dar dispune și de cinci unghiuri de înclinare ce oferă copilului mai multe poziții confortabile de șezut și dormit, fără a compromite siguranța acestuia. Scaunul poate fi orientat în față sau în spate fără ca siguranța și confortul să fie modificate. Rotirea acestuia în orice poziție de înclinare, facilitează părinților așezarea bebelușilor și închiderea cataramei pentru copiii mici.

În același timp, ventilația integrală a aerului îmbunătățește climatul scaunului, astfel încât copilul să călătorească confortabil pe tot parcursul anului și să nu transpire. Aerul curge spre exterior și, astfel, menține temperatura confortabilă în scaun. Inserțiile din plasă integrate în versiunea Sirona Gi i-Size Plus măresc și mai mult fluxul de aer – cu o respirabilitate de până la 6 ori mai mare decât țesăturile comparabile ale scaunelor auto.

* În comparație cu acelați tip de scaun auto pentru copii testat în scenariul de accident frontal conform ADAC 2022.

Culori moderne

Noul scaun pentru copii CYBEX este disponibil atât într-o nuanță sofisticată de negru (Moon Black) cât și într-o nuanță modernă de gri (Lava Grey). Varianta Plus cu inserții de plasă este disponibilă și într-o nuanță plăcută de albastru (Ocean Blue). Părinții ce preferă culori mai vibrante pot alege între albastrul deschis de plajă (Beach Blue)  și roșu cald (Hibiscus Red).

CYBEX Sirona Gi i-Size respectă standardul UN R129/03 pentru scaunele pentru copii. Scaunul este potrivit pentru copii de la 3 luni (61 de centimetri), iar cu inserția pentru nou-născuți disponibilă separat, părinții îl pot folosi chiar de la nașterea copilului (40 de centimetri). Scaunul poate fi folosit până la o vârstă de aproximativ 4 ani sau o înălțime de 105 centimetri și este conceput pentru o greutate maximă de 20 de kilograme.

Pe lângă insertul pentru nou-născut, accesoriile disponibile includ o husă de vară, un suport pentru pahare și ghidajele CYBEX ISOFIX, care facilitează atașarea scaunului pentru copil la ancorajul ISOFIX din mașină.

Produsele CYBEX sunt disponibile în România la partenerii noștri: https://www.cybex-online.com

Despre CYBEX

Pentru CYBEX, siguranța, inovația și stilul de viață sunt primordiale. Creat de Martin Pos în 2005, brandul german dezvoltă produse care fac viața de zi cu zi pentru părinți și copii mai sigură și mai confortabilă. Toate produsele urmează CYBEX D.S.F. principiul inovației, combinația unică de design distinctiv, cele mai înalte standarde de siguranță și funcționalitate inteligență – „pentru toți oamenii de mâine”.

Pentru mai multe informații despre CYBEX, vă rugăm să vizitați www.cybex-online.com.

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton