Solution Talk, platforma specială pentru psihoterapie și psihiatrie online

 advertising.ringier
.

Terapia este foarte importantă și de foarte multă vreme nu mai reprezintă un subiect tabu. Tot mai multe persoane, cât și cupluri ori familii apelează la un psihoterapeut pentru a discuta despre problemele cu care se confruntă la nivel psihic și emoțional. Este esențial ca atunci când simți că ai nevoie de ajutor să îl și soliciți, pentru a te asigura că starea ta nu se va deteriora și că nu vor exista probleme mai mari. Acum poți face terapie online de oriunde te-ai afla! Solution Talk este o platformă specială pentru psihoterapie și psihiatrie online, care poate fi accesată doar printr-o conexiune la internet.

Majoritatea lumii are acces la internet, fapt pentru care tot mai multe servicii sunt disponibile și în mediul online. Psihoterapia se numără printre aceste servicii, fiind o modalitate mai simplă de a te conecta cu medicii specialiști. Această metodă este una eficientă și pentru persoanele mai timide, care nu își doresc să se deplaseze neapărat la psihoterapeut, ci doar să discute cu acesta la telefon. Platforma Solution Talk este o alternativă excelentă la terapia offline, ideală pentru toate persoanele. Fie că vrei să urmezi o ședință individuală sau de cuplu, în orice caz vei găsi un medic ce poate rezona cu personalitatea ta. 

Specialiștii de la Solution Talk sunt medici atent selectați pentru abilitățile lor, dar și atestați de Colegiul Psihologilor și Colegiul Medicilor. Ai parte de terapie de cuplu online aici, unde poți discuta cu unii dintre dintre cei mai buni psihoterapeuți. Împreună cu partenerul ori chiar și cu al tău copil sau în mod individual poți să îți găsești sprijinul la nivel psihic și emoțional. 

Conectează-te cu medicul potrivit online!

Platforma Solution Talk îți permite să alegi medicul care se potrivește mai bine personalității tale. Site-ul îți prezintă informații despre fiecare medic în parte, precum și experiența acestuia, nișa în care activează, cât și prețul unei ședințe alături de durata acesteia. Nu trebuie să te grăbești în luarea unei decizii, ci trebuie doar să faci alegerea potrivită.

Ședințele de psihoterapie individuală au o durată de 50 de minute, iar ședințele de cuplu sau familie se întind pe o durată de 90 de minute. Se lucrează împreună cu psihoterapeutul ales de tine, pentru a depăși mai ușor blocajele emoționale și comportamentale. În ceea ce privește ședințele de psihiatrie, acestea au o durată de 50 de minute, iar consultul psihiatric de 25 de minute. Poți fi îndrumat chiar de psihoterapeutul tău să discuți cu un medic psihiatru. 

Terapii speciale pentru fiecare pacient

Pentru a discuta cu un medic psihoterapeut sau un psihiatru trebuie doar să îți creezi un cont pe site. Mai apoi te loghezi în contul tău, alegi medicul, plătești în siguranță și te vezi cu el de oriunde te-ai afla. Vei avea parte de terapii speciale pentru nevoile tale, pentru problemele comportamentale și emoționale. 

În cazul în care vrei să afli lucruri suplimentare sau ai întrebări, le poți trimite prin formularul de contact de pe site.

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton