Spălătoria auto self service în sistem de franciză - un business la cheie în care merită să investești

 advertising.ringier
.

Te-ai săturat de viața asta în care pentru fiecare ban pe care îl câștigi trebuie să depui un efort colosal? Nu-i așa că parcă nu e corect ceea ce se întâmplă? Cum de alții reușesc să se îmbogățească prin afaceri pasive și tu nu te numeri printre ei? Astăzi le vei afla secretul!

Business-urile în sistem de franciză se pare că reușesc să salveze vieți. Te transformă dintr-un corporatist într-o persoană care redescoperă ce înseamnă să trăiască după bunul plac. Iar în tot acest timp banii vin spre tine pe merit. Ce vrem să accentuăm aici este că un business în regim de franciză, în special o spălătorie auto self service, nu are nevoie de prezența ta continuă pentru a funcționa. Sunt suficiente doar câteva ore pe săptămână pentru ca lucrurile să se desfășoare excelent.

De ce o spălătorie auto self service este o afacere la cheie extrem de profitabilă?

Uită-te în jurul tău. 2 din 3 persoane au cel puțin o mașină. E necesară o spălare cel puțin o dată pe săptămână. Unde poate fi spălată o mașină? În cadrul unei spălătorii auto tradiționale sau în cadrul uneia de tip self service. 

Spălătoriile auto self service sunt din ce în ce mai populare deoarece nu condiționează clienții să beneficieze de serviciile lor doar într-un interval anume de timp. Ele funcționează non-stop, la orice oră din zi și din noapte. Așadar, clienții pot veni să își spele mașina oricând au puțin timp liber. 

Un alt motiv pentru care o spalatorie auto self service în sistem de franciză este business-ul în care merită să investești se referă la angajați. Are nevoie o spălătorie auto de tip self service de angajați? Nu, nu are. Iar asta înseamnă mai puține bătăi de cap pentru tine și implicit mai mulți bani.

Dacă ai angajați trebuie să le asiguri lunar un venit, indiferent de cât de rău ți-a mers în luna în cauză. De asemenea, trebuie să le plătești toate contribuțiile la stat. Să nu mai vorbim de faptul că este greu să găsești un angajat cu adevărat devotat. 

În aceeași ordine de idei, o spălătorie auto self service te ajută să faci profit încă de la primul client și elimină orice posibilă problemă de cashflow. Clienții plătesc, iar serviciul este prestat la comandă, ceea ce înseamnă că prima spălare va fi cu noroc, dacă putem spune așa.

Cât costă o spălătorie auto self service în sistem de franciză?

Povestea de mai sus sună extrem de bine, așa-i? Totuși, pentru a putea fi personajul principal din ea, trebuie să te supui unor costuri. Atenție! Cele mai jos enunțate sunt pur informative, nu sunt general valabile pentru fiecare franciză de pe piața din România. Prețuri exacte poți obține doar dacă iei legătura cu francizele românești și soliciți o ofertă de preț.

Așadar, revenind, pentru a putea deveni proprietarul unei spălătorii auto self service, va trebui să îți înființezi o societate. De asemenea, vei avea nevoie de o suprafață de pământ de minim 500 mp pe care să amplasezi întreaga construcție.

Există și o taxă de franciză pe care trebuie să o plătești. În medie este vorba despre 5.000 de euro. Ideal ar fi să semnezi contractul cu franciza care îți poate oferi și exclusivitate teritorială. În acest fel, vei ști că ești singurul din zona ta și doar tu ai acces la toată paleta de clienți. 

Cât costă o boxă pentru o spălătorie auto self service? Se recomandă să optezi la început pentru minim două astfel de boxe. Una costă în medie 20.000 de euro. Depinde foarte mult de ce programe dispune și cât este de performantă. Însă ține minte că prețul uneia de calitate se învârte în jurul acestei sume. 

Termenul contractual pentru o spălătorie auto self service în sistem de franciză este în medie de 5 ani. În tot acest timp, profitul se va împărți de obicei egal. Având în vedere că doar cu 5 lei reușești să îți cureți mașina ca un profesionist, gândește-te cât de mic este consumul de apă de poți oferi un asemenea serviciu la un asemenea preț. Profitul este între 60-70% în medie.

Investește cât mai rapid într-o astfel de franciză și bucură-te de succes absolut!

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton