Sportul aduce bucurie, motivează și inspiră

 advertising.ringier
.

Despre sport, numai de bine

Sportul contribuie la îmbunătățirea sănătății noastre emoționale. Un stil de viață sănătos și activ te mobilizează să obții rezultatele dorite la job, să colaborezi bine în echipă și să relaționezi mai bine cu ai tăi colegi, cu familia și cu prietenii. „Mișcarea îți poate aduce o multitudine de beneficii, precum energie mai multă pentru a întreprinde și alte activități în afară de job, o stare de spirit bună. După o zi stresantă, fie ea la serviciu sau acasă, câteva minute de exerciții fizice sau o plimbare mai lungă, pentru limpezirea gândurilor, coboară nivelul adrenalinei și al cortizolului, hormonii stresului. Îți poți lua de pe internet informațiile necesare, in ceea ce privește consecințele unei vieți sedentare, însă motivația de a acționa, poate lipsi, de multe ori. De aceea, participarea la evenimente care promovează si încurajează mișcarea, îți poate schimba perspectiva și te poate mobiliza să perseverezi”, spune Horatiu Dumitrescu, Product Manager – World Class Romania.

Cum sa te simți mai bine cu tine si mai eficient la job

Agenda ta personală cuprinde multe planuri, atât în privința stilului de viață, cât și în privința carierei. „Îți dorești, poate, să ai la îndemână instrumentele necesare pentru a face față provocărilor, printre care stresul, KPI-urile, sedentarismul. Și poți începe prin a face schimbări în plan personal, care se vor reflecta și la job. Tentația este să începi cu obiectivul , însă mereu apar responsabilități noi sau nu ai timp. Ți-ar trebui o doză de motivație pe care o poți cultiva dacă mai întâi te documentezi și testezi, într-un mod distractiv, activitățile sportive care ți se potrivesc”, e de părere Iulian Panait, instructor World Class Romania.

Conventia Internationala de Fitness Fit for Future, cel mai mare și mai complex eveniment de fitness al anului, care a avut loc pe 25 noiembrie, in București, la Face Convention Center, a reprezentat o excelentă oportunitate de a intra in contact cu cei mai performanti instructori, deopotriva cu cele mai revoluționare si eficiente programe de fitness din lume.

Fit for Future, o experienta transformatoare

Evenimentul a avut toate ingredientele de succes: un spațiu neconvențional, extrem de spectaculos, programe Les Mills in premiera pentru Romania, implicarea celor mai importanți jucători ai industriei de fitness (Fit for Future, World Class Romania, Les Mills Nordic), plus prezenta live a unor instructori internaționali extrem de carismatici, adevărate staruri internaționale: Billy Magg, Natalia Litwiniuk, Kiki Constantinescu, Kipa Tiivola, Eva Dobesova, Eerika Bui, Kamil Zieliński, Paweł Jeziorek.

Echipa World Class Romania, coordonata de Horatiu Dumitrescu, Product Manager WCR, a pus in scena patru programe de antrenament de excepție, o adevărată desfășurare de forțe, ai carei protagonisti au fost Horatiu Dumitrescu, Iulian Panait, Paul Herinean, Valentin Mavrodineanu, Gilly Elena Trinca, Anca Rosca, Laura Alexe, Ștefan Virna, Raluca Danila, Stefan Cusursuz, Mihai Baloiu, Gabriel Pana, Mioara Axinte, Andreea Constantin, Gabriela Bucur, Roxana Chiperi, Starlin Belen, Cristina Mustatea, Radu Bica, Robert Dinisoae si Paul Borchescu.

Gazda zilei a fost Horatiu Dumitrescu, Product Manager World Class Romania, cel mai indragit si mai performant MC de evenimente sportive al momentului.

Pe parcursul zilei, campioni olimpici cu renume internațional de aur au venit sa motiveze direct participantii la eveniment. Astfel, Ana-Maria Popescu, Larisa Iordache, Alina Dumitru si Loredana Dinu au urcat pe scena Fit for Future, pentru a le împărtăși participantilor din experiența lor in relația cu sportul. Prin prezenta pe scena evenimentului a unora dintre cei mai titrati sportivi olimpici români, Comitetul Olimpic si Sportiv Roman (COSR), partener al evenimentului, și-a reafirmat unul dintre obiectivele-misiune asumate: sa genereze conștientizare, in rândul publicului larg, in ceea ce privește rolul esențial al sportului, in viața de zi cu zi.

Evenimentul s-a bucurat de sprijinul unor parteneri de excepție, ei înșiși extrem de dedicati susținerii principiilor de viață sănătoasă, precum Toyota Romania, Herbalife, Red Bull, Boost4life, Bebe Tei, Farmec, Gerovital, Centrul Medical Emerald, Ivatherm, Biessen Pharma, Astenor, Strauss Romania, Doncafe, Hama, Sweeteria, Musik Sound, Personally Me (bijuterii personalizate), Zizin – apa minerala naturala si Kiss FM. Partener de mobilitate – Toyota București Nord.

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton