Stilul întâlnește funcționalitatea. Colecția Trend Utility de la bonprix

 advertising.ringier
.

Odată cu sosirea lunilor mai reci, moda devine mai pragmatică, punând accentul pe culori și croieli versatile și pe materiale de bună calitate. De aceea, pe bună dreptate, o tendință care crește în popularitate este stilul utility. Această combinație de funcționalitate și stil este perfect reflectată în colecția Trend Utility a mărcii bonprix. 

MIX & MATCH 

Noua colecție bonprix se bazează pe o paletă de culori echilibrată – vei găsi nuanțe neutre precum alb, bej, kaki, maro sau negru. Astfel, îți va fi ușor să asortezi hainele pentru a crea diferite look-uri. În această linie se remarcă puloverele și cămășile albastre, care sunt perfecte pentru zilele în care simți nevoia să adaugi puțină culoare look-ului tău. Atunci când alegi articole din colecția Trend Utility, nu trebuie să-ți faci griji dacă partea de jos se potrivește cu partea de sus sau dacă pantofii se potrivesc cu pantalonii – totul este compatibil unul cu celălalt. Anume acest lux este cel care îți permite să fii gata rapid, asigurând întotdeauna un aspect elegant și o ținută potrivită într-o clipă! 

VARIETATE DE MODELE 

Colecția Trend Utility prezintă, de asemenea, o multitudine de croieli, de la pantaloni și fuste la rochii. Astfel, poți crea cu ușurință atât ținute elegante pentru birou, cât și look-uri urbane casual. Pantalonii cargo din piele, asortați cu un pulover cu guler înalt de culoarea olivei și cizme stiletto bej, sunt un exemplu al stilului clasic împrospătat care va funcţiona bine atât la serviciu, cât și în timpul unei ieșiri casual cu prietenii. Pentru iubitoarele unui stil mai feminin, colecția are, de asemenea, multe de oferit! O rochie midi cu flori, în culori discrete, este alegerea perfectă pentru o cină de seară sau o plimbare în parc. Asorteaz-o cu cizme lungi din piele ecologică și o geantă neagră cu curele și ești gata pentru orice ocazie. 

CĂLDURĂ ȘI CONFORT ÎN TIMPUL IERNII 

Multe femei sunt convinse că pe vreme rece trebuie să alegi între confort și stil. Nimic nu poate fi mai greșit! În colecția Trend Utility, vei găsi croieli la modă de veste, geci și paltoane care te vor surprinde prin originalitatea designului lor, precum și cele cu croieli clasice. În acest fel, atunci când temperatura scade, poți arăta elegant în timp ce te bucuri de căldură. Completează- ți look-ul cu o căciulă moale și o eșarfă în culoarea olivei la modă. În concluzie, nu mai trebuie să alegi între modă şi confort – Trend Utility ți le va oferi pe amândouă! 

DETALII PRACTICE 

Articolele de îmbrăcăminte din linia Trend Utility se disting prin numeroase detalii practice. Buzunarele cu fermoar, cusăturile, precum și fermoarele și nasturii adaugă nu numai farmec, ci și funcționalitate hainelor și accesoriilor. Acestea permit depozitarea obiectelor mici, cum ar fi cheile, telefonul sau portofelul, într-un mod convenabil și accesibil, fără a fi nevoie de o geantă de mână. Este ideal pentru femeile active care apreciază atât confortul, cât și aspectul elegant. 

Indiferent de ocazie, hainele din colecția Trend Utility îți permit să te exprimi, garantând în același timp confortul. Vizitează magazinul online bonprix.ro și bucură-te de haine la modă. 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton