Streetwear – de unde vine moda stradală?

 advertising.ringier
.

Stilul streetwear este un răspuns la modă la viața din jungla urbană. Ritmul nebunesc și capacitatea de adaptare la orice situație sunt cerințele supraviețuirii în orașele mari, iar un stil de viață atât de solicitant necesită haine care să țină pasul cu goana constantă. Află care este ideea din spatele modei de stradă și care sunt caracteristicile stil streetwear.

Stilul de îmbrăcăminte streetwear pare că a revenit în favoarea designerilor. Pantalonii largi, hanoracele oversize, ceva pe care vedete precum Hailey Bieber le promovează, sunt în mare măsură inspirate de moda de stradă a anilor 70, în care originalitatea și individualismul erau în frunte. Tendința streetwear este guvernată de propriile reguli, iar în continuare sunt prezentate detalii esențiale despre moda stradală, pe care merită să le cunoști.

Stilul streetwear – ce este și de unde vine?

Denumirea stilului streetwear este împrumutată din limba engleză și definește stilul modei stradale. Termenul a devenit popular în întreaga lume la începutul anilor 1970 și 1980, când skateboarderii au cucerit străzile pline de viață din New York. Hainele lor distinctive nu erau în conformitate cu tendințele actuale, dar i-au ajutat să-și exprime propriile opinii. Și aceasta este ideea modei de stradă – îți permite să îți subliniezi ideile și valorile cu ajutorul garderobei potrivite în viața plină de agitație a orașului.

Vești bune: în garderoba ta vei găsi cu siguranță piese care se potrivesc perfect stilului streetwear. Tendința populară lasă tuturor mult spațiu de manevră, așa că merită să îți evidențiezi individualismul sau simpatia pentru o anumită tendință muzicală. Este important ca pantofii și hainele să fie realizate din materiale de bună calitate, care să permită pielii să respire liber chiar și în timpul efortului fizic intens.

Care sunt caracteristicile stilului streetwear?

Este imposibil să distingi cu precizie caracteristicile stilului streetwear, deoarece această tendință definește mai degrabă modul de a privi moda. Hainele de stradă ar trebui să îți permită să te exprimi.

Stilul de stradă, deși a apărut din moda surferilor și patinatorilor, este, de asemenea, apropiat de hip-hop și, în mod surprinzător, de modă de stradă a Japoniei. Cu ce ​​asociezi stilul streetwear? Hanorace largi cu glugă, pantaloni comozi, adidași, tricouri cu imprimeuri, șepci? Ai dreptate, acestea sunt atribute populare ale oamenilor care au cedat în fața modei pentru stilul streetwear. Cu toate acestea, există mult mai multe posibilități, iar diverse piese vestimentare ar trebui combinate liber și adaptate nevoilor tale. 

Tendința a câștigat popularitate atât în ​​rândul bărbaților, cât și al femeilor care și-au dorit să se simtă confortabil, dar cu doza potrivită de eleganță și farmec. Nu lipsesc culorile îndrăznețe, chiar neon, deși blugii și negrul intens sunt la fel de populare.

Stilul streetwear pentru femei – ce ar trebui să se regăsească în garderoba acestora?

Stilul clasic al îmbrăcămintei stradale pentru femei se referă la piese vestimentare care oferă confort în timpul provocărilor urbane de zi cu zi. Dacă dorești să pariezi pe acest stil de îmbrăcăminte, ar trebui să alegi pentru garderoba ta haine confortabile, cum ar fi: hanorace, pantaloni de trening largi, blugi în stilul mom, tricouri largi, bluze lejere cu mânecă lungă, geci de piele și adidași. Nu uita nici de accesoriile practice, precum un rucsac sau o geantă de talie.

Moda streetwear pentru bărbați – ce ar trebui să fie în garderoba bărbaților?

Ce haine streetwear pentru bărbați ar trebui să fie în garderobă? În cazul modei de stradă, ținutele pentru femei și bărbați nu sunt foarte diferite. Garderoba unui adevărat iubitor al modei stradale ar trebui să includă pantaloni largi, hanorace, tricouri largi, bermude, geci de piele, șepci și chiar pălării beanie.

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton