SUMMER FASHION GALA 2024. Evenimentul de referință din moda românească ajunge la cea de-a opta ediție pe 6 iunie

 Advertorial
.

SUMMER FASHION GALA, evenimentul de top din moda românească, ajunge la cea de-a opta ediție anul acesta și va fi găzduit de Veranda Mall. Evenimentul aduce în lumina reflectoarelor cele mai renumite branduri de haine și accesorii recunoscute pe plan național și internațional, alături de prezentări de modă spectaculoase. În culisele unui astfel de eveniment stau ore în șir de muncă de care se ocupă Manifesto Agency și criticul de modă Alin Gălățescu.

Pe 6 iunie, începând cu ora 19:00, publicul este invitat să participe la unul dintre cele mai importante evenimente din sectorul modei din România. Inițiat de Manifesto Agency și criticul de modă Alin Gălățescu, evenimentul SUMMER FASHION GALA promite o experiență de neuitat, oferind un fashion show de excepție și prezentând cele mai noi tendințe din domeniu. 

Ca în fiecare an, gala reprezintă o incursiune în lumea culorilor vibrante și o invitație la explorarea diversității și a conceptului de versatilitate în modă. Evenimentul care a câștigat un prestigiu incontestabil în peisajul modei românești oferă și în acest an atât designerilor, cât și brandurilor locale și internaționale de top o ocazie specială de a-și prezenta colecțiile vestimentare într-un mod inedit în fața unui public numeros.

Veranda Mall va fi gazda celei de-a opta ediții a evenimentului SUMMER FASHION GALA, pe 6 iunie, începând cu ora 19:00

SUMMER FASHION GALA este un fashion-concept care subliniază importanța de a adopta o viziune amplă și curajoasă în modă, adunând laolaltă branduri prestigioase și nume mari din industria fashion, care dau tonul tendințelor, printre acestea se numără: Alina Vasilescu, ANNA ROMAN, Belher, FUNKERS, IDILLYC, Raluca Roman, Raluca Soare, Vali Cioban. Fiecare colecție prezentată în cadrul show-ului reflectă unicitatea și viziunea distinctă a creatorilor săi, promovând un mix perfect adaptat cerințelor actuale.

Accesul la eveniment se va face doar pe bază de invitație, iar publicul larg va putea urmări spectacolul de pe balconul mall-ului, beneficiind astfel de o perspectivă privilegiată asupra colecțiilor și a momentelor de defilare. 

În conformitate cu prevederile legale privind protecția datelor cu caracter personal, organizatorii aduc la cunoștință că în cadrul evenimentului SUMMER FASHION GALA 2024 vor fi realizate fotografii și înregistrări video ale participanților. Aceste materiale pot fi transmise live și promovate public, pe site și pe rețelele de socializare, iar prin prezența la eveniment participanții își dau acordul pentru folosirea acestora.

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton