Te-ai gândit cum ar arăta garajul tău cu ușă personalizată? Creativitate la superlativ, cu Alexiana

 advertising.ringier
.

O ușă de garaj învechită sau deteriorată poate fi o invitație pentru hoți sau poate să creeze probleme la închidere și deschidere. Schimbă ușa de garaj cu una personalizată și profesională de la Alexiana Group și ai parte de siguranță, durabilitate și stil.

Alexiana Group pune la dispoziție o gamă largă de uși de garaj personalizate, create pentru a se potrivi perfect stilului casei tale. Aceste uși de garaj sunt disponibile într-o varietate de modele și culori, astfel încât poți alege designul care se potrivește cel mai bine cu aspectul general al casei.

Îți dorești ceva diferit? Descoperă gama de usi de garaj personalizate. De la același furnizor descoperim o soluție inovatoare de personalizare a ușilor de garaj. Tehnologia Dura Print permite imprimarea imaginilor sau textelor pe suprafața ușii de garaj, oferind astfel un nivel superior de personalizare. Imaginile sunt clare, culorile sunt vii și vibrante și își mențin intensitatea în timp. 

Ușile de garaj de la Alexiana Group – siguranță, durabilitate și inovație cu tehnologia Dura Print!

Pentru cei interesați de astfel de uși de garaj tehnologia Dura Print este aplicabilă pe ușile secționale. Ca structură și tip, acestea sunt ușile de garaj care exploatează la maxim suprafața din garaj. Sunt sigure și practice, ocupând un spațiu minim. Această caracteristică face ca ușile secționale să fie ideale pentru garajele cu spații înguste sau pentru proprietarii care doresc să utilizeze spațiul garajului în alte scopuri.

Cu o gamă largă de opțiuni personalizate, ușile de garaj secționale de la Alexiana Group sunt alegerea ideală pentru proprietarii de case care doresc să adauge un nivel superior de siguranță și estetică casei lor.

O altă caracteristică importantă a acestor uși de garaj este izolarea fonică. Ușile secționale sunt funcționale din varii moduri. Pe lângă faptul că devin acea cale de acces sigură, pot contribui la izolarea termică a spațiului. 

În plus, Alexiana Group oferă și montaj și mentenanță, garantând astfel că ușa de garaj este instalată corect și funcționează optim pe termen lung. Sunt gratuite, pentru toți clienții, soluțiile tehnice, măsurătorile și transportul. Mai mult decât atât, la ușile secționale sunt montate dispozitive de numărare a ciclurilor de închidere/deschidere. Asta înseamnă garantarea reală a rezistenței ușilor de garaj. 

Uși de garaj personalizate – alegerea celor cu gusturi sofisticate 

Din pagina oficială a furnizorului, Alexiana.ro, galeria foto cu ușile de garaj personalizate te pot inspira. Practic poți alege absolut orice. Imprimă pe ușa de garaj chipul animalului de companie, echipa de fotbal favorită sau optează pentru acele modele care pot crea un efect vizual optic deosebit. Mai mult decât atât, poți chiar masca intrarea garajului, astfel încât ușa să pară a fi o continuitate a designului casei. Sună tentant, nu-i așa? Colorate sau sobre, imagini care mai de care mai extravagante pot fi alese. 

Ieși din tiparele clasice! Alege ușa de garaj exact așa cum îți place, imprimată cu o imagine care te reprezintă și întregește casa cu stilul care te caracterizează. Află din pagina alexiana.ro mai multe despre astfel de proiecte creative! 

Contact: 

www.alexiana.ro 

0230 560 560

0755 111 222

[email protected]

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton