Tehnici care minimizează disconfortul după operația de lifting cu implant mamar și cum poți beneficia de 1.000 de euro reducere. Despre frumusețea unei alegeri inspirate

 advertising.ringier
.

Frumusețea este parte din tine și o poți ajusta în orice moment al vieții tale, importante sunt alegerile inspirate care te duc către o călătorie ușor de parcurs și un rezultat pe măsura așteptărilor. Dr. Pascal Dameh, celebrul chirurg estetician recunoscut pentru rezultatele sale în chirurgia sânului, răspunde nevoii pacientelor de a avea un aspect fizic armonios și o vindecare ușoară. 

Medicul vine în sprijinul pacientelor sale aplicând cele mai noi tehnici ale chirurgiei sânului pentru minimizarea disconfortului după intervenție și oferă, totodată, o reducere de 1.000 de euro, ofertă disponibilă atât pentru pacientele noi din cadrul Clinicii Dr. Pascal Dameh, cât și existente care doresc să-și îmbunătățească aspectul fizic prin intermediul procedurilor de implant mamar, lifting mamar cu implanturi și schimbare de implant.

Dr. Pascal Dameh folosește noi tehnici în urma cărora pacientele se pot recupera în câteva zile după intervenția de mastopexie (lifting mamar)

Dr. Pascal Dameh folosește tehnici noi în urma cărora disconfortul este extrem de redus după operație și permite pacientei o mobilitate a  brațelor mult mai mare. Dacă înainte pacientele care aveau o astfel de intervenție aveau dureri foarte mari postoperatorii și nu își puteau ridica mâinile o lungă perioada, acum activitățile zilnice pot fi reluate mult mai repede. 

Am multe paciente care se reîntorc la activitatea de birou la doar 5 zile de la intervenție și reiau condusul unei mașini automat la doar 10 zile. Bineînțeles, toate acestea la recomandarea mea, în urma unui consult în ceea ce privește evaluarea stării de sănătate după intervenție. Pentru că recuperarea după această intervenție este mult mai ușoară, face că operația de augmentare mamară să fie una dintre cele mai solicitate la mine în clinică', spune Dr. Pascal Dameh.

Dr. Pascal Dameh oferă excelență în chirurgia estetică, iar rezultatele obținute în ani de activitate sunt dovada pregătirii și a talentului său. Medicul ghidează fiecare pacientă către alegerea potrivită propriului corp și liniară așteptărilor sale, iar rezultatul este cununa unei alegeri inspirate. 

Femeile de pretutindeni care își doresc o intervenție la nivelul sânilor se pot bucura și de o ofertă specială oferită de Clinica Dr. Pascal Dameh, 1.000 de euro reducere la următoarele intervenții: augmentare mamară, lifting mamar cu implanturi și schimbare de implant.

Pacientele trebuie să facă o programare pentru a se consulta cu medicul în privința intervenției. În timpul consultației, medicul va discuta cu pacienta în detaliu despre procedura dorită, va evalua starea generală de sănătate și va discuta riscurile și beneficiile procedurii. Dacă pacienta este confortabilă cu decizia de a urma procedura, aceasta poate stabili programarea și i se va aplica reducerea specială de 1.000 de euro. Dr. Pascal Dameh poate fi găsit în cadrul clinicii sale situată la adresa Bulevardul Primăverii 19, Sector 1, București. În cazul în care doriți mai multe informații puteți apela la numărul de telefon +4 0745 539 109 sau puteți trimite un email la adresa electronică [email protected].

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton