Tommy Hilfiger prezintă Colecția Toamnă 2024, inspirată de spiritul unic al New Yorkului

.

Pentru toamna 2024, Tommy Hilfiger propune ținute relaxate ce îmbină perfect energia New Yorkului cu amprenta inconfundabilă a brandului. Vedetele colecției sunt paltoanele elegante din lână, gecile puffer supradimensionate, paltoanele tip peacoat și jachetele bomber, ce redefinesc stilul american atemporal.

Inspirată de orașul New York, Colecția Tommy Hilfiger Toamnă 2024 propune ținute relaxate, din materiale naturale, piese timeless, clasice, cu accente moderne, ușor de asortat. În acest sezon, brandul aduce o perspectivă fresh a stilului casual american sportswear. Gecile puffer supradimensionate, paltoanele tip peacoat și jachetele bomber sunt piesele de rezistență ale Colecției de toamnă TOMMY HILFIGER. Se poartă catifeaua, tweed-ul și lâna, texturi ce creează o imagine vibrantă și elegantă, iar culorile-vedetă sunt ecru, gri, camel și albastru-închis, sugerând naturalețea și confortul.

Tommy-Hilfiger-toamna-2024-Tommy-Hilfiger-toamna-2024-

Iată câteva dintre cele mai cool item-uri TOMMY HILFIGER din această toamnă în moda feminină!

PEACOAT

Paltonul este una dintre cele mai stilate jachete și nu trebuie să lipsească din garderoba ta de toamnă. Este o piesă extrem de versatilă și poate fi purtat atât cu o cămașă sau un tricou subțire, dar și cu pulover, pe măsură ce zilele devin mai reci. Cu un peacoat, poți face ușor tranziția de la casual la elegant sau business asortându-l cu pantaloni, fustă sau rochie, în funcție de context. Paltoanele Tommy pentru femei croite din stofă de lână, în tonuri pământii, cu carouri amplificate, sunt un must-have al acestui sezon. La fel și cele scurte, cu două rânduri de nasturi, cu guler înalt, tip navy, și nasturi aurii.

TRENCH COAT

La bază un palton military, rezistent la intemperii, trenciul este acum o piesă timeless care nu trebuie să-ți lipsească din garderobă, fiind perfect pentru perioadele de tranziție precum primăvara și toamna. O astfel de piesă poate fi purtată toată viața deoarece nu se demodează niciodată. Alege un palton cu guler îndrăzneț, supradimensionat, sau unul în carouri, care te va scoate, cu siguranță, din anonimat! Asortează-l cu un pulover oversized și o pereche de cizme până la genunchi, pentru a crea lookul ideal. De asemenea, îl poți asocia cu o cămașă simplă și jeanșii tăi favoriți pentru un look relaxat.

VARSITY JACKET

Fie că adori stilul retro, fie că ești fan al modei anilor 1990, jacheta este un element esențial pentru stilul stradal. Varsity Jacket, un item atemporal, readuce în atenție ținuta de colegiu prin acest tip de îmbrăcăminte sport vintage atât de iubit. Drept urmare, din garderoba ta nu trebuie să lipsească în acest sezon jachetele bomber și varsity, perfecte pentru fashionistele care adoră stilurile îndrăznețe. Alege o jachetă varsity din cea mai moale piele, aka buttery leather, cu nasturi aurii, sau una în culori contrastante cu emblematicul logo Tommy imprimat pe braț.

PUFFER JACKET

Reprezentând echilibrul perfect dintre confort, căldură și stil, geaca puffer este alegerea perfectă pentru zilele reci de toamnă. Simbol al stilului sporty-chic, acest item must-have nu doar că oferă confort și protecție împotriva frigului, dar este un adevărat fashion statement. Modelele oversize de puffer jackets se potrivesc cu orice ținută – fie în varianta sport, cu leggings și sneakerși, fie în varianta urbană, cu botine și pantaloni din denim. De asemenea, poți asorta la ea o pereche de jambiere și un crop Tommy.

Iată câteva dintre cele mai cool item-uri TOMMY HILFIGER din această toamnă în moda masculină!

PEACOAT

Paltonul este nu doar un aliat excelent împotriva frigului, ci și un item ce poate fi asortat cu ușurință atât cu un styling de zi cu zi, cât și cu cel office. O piesă timeless, în egală măsură funcțională și elegantă, paltonul este esențial pentru completarea unei ținute în care accentele clasice și cele moderne se îmbină perfect. Tommy Hilfiger propune pentru sezonul de Toamnă 2024 un palton stil navy, cu versatilitate atemporală, unde amprenta inconfundabilă sunt nasturii aurii cu logo. Acesta poate fi purtat atât cu jeanși, cât și cu pantaloni eleganți, pulover, cămașă și maletă și chiar și costum ori sacou, în funcție de context, la care poți accesoriza ghete sau pantofi din piele.

JACKET

Funcționale și versatile în tranziția între sezoane, gecile sunt piesa de rezistență a sezonului Toamnă 2024 Tommy Hilfiger. Domnii au de ales dintr-o multitudine de opțiuni, de la piese outwear lejere la gecile puffer călduroase, ce redefinesc stilul american atemporal pentru acest sezon. Un item must have este Ivy Jacket, inspirat din stilul studenților americani de la colegiile de pe Coasta de est, care au adus acel touch sport ținutei. La fel și Tech Jacket, o geacă perfectă pentru zilele reci de toamnă, care protejează la temperaturi scăzute și, nu în ultimul rând, este ușoară. Varsity Jacket, o jachetă cool, cu model color-blocked și element ornamental Hilfiger, este, de asemenea, un must have. La fel și Denim Trucker, o geacă din bumbac din surse sustenabile și denim lyocell, unde logoul Heritage aduce un plus de stil și eleganță.

HOODED PUFFER

A venit momentul să îți înnoiești garderoba cu o îmbrăcăminte de stradă în stil All American autentic! Jachetele cu puf și cu glugă sunt un must-have în acest sezon, acestea îmbinând designul atemporal cu funcționalitatea modernă. Fie că preferi stilul cropped, la care asociezi o pereche de jeanși slim fit, fie un model de lungime medie, fiecare geacă este concepută pentru confort și durabilitate. Vedeta acestui sezon este Hooded Puffer, o jachetă cu glugă, hidrofugă, foarte practică și, în egală măsură, cu un aspect elegant, inscripționată cu logoul Tommy Hilfiger.

Patrick Schwarzenegger și Abby Champion, imaginea campaniei TOMMY HILFIGER Toamna 2024

Actorul Patrick Schwarzenegger și logodnica sa, supermodelul Abby Champion, sunt imaginea campaniei TOMMY HILFIGER Toamna 2024. Actor, model și om de afaceri, carismaticul fiu al lui Arnold Schwarzenegger și starul din White Lotus este, fără doar și poate, o inspirație pentru tânăra generație. La fel și Abby, care, de-a lungul carierei, a defilat pentru cele mai faimoase branduri de modă din lume și care continuă să urce pe catwalk. Cei doi formează un cuplu din 2015 și anul trecut, în luna decembrie, s-au logodit.

Campania de toamnă a brandului a surprins chimia incontestabilă dintre cele două staruri, care se consideră suflete-pereche și a căror legătură profundă captează perfect spiritul Tommy Hilfiger.

„Patrick și Abby întruchipează cuplul puternic al noii generații', a spus Tommy Hilfiger. „Legătura lor profundă, conexiunea reciprocă și sprijinul neclintit pe care și-l oferă unul altuia capturează spiritul de optimism care a fost întotdeauna motorul brandului nostru. Cu această campanie, sunt entuziasmat să introduc o nouă eră a stilului prep clasic, privit prin lentila aspirațională a acestui duo remarcabil.'

„Această campanie s-a simțit ca o reflectare intimă și autentică a relației noastre de până acum', a spus Patrick Schwarzenegger. „Întotdeauna mă simt cel mai bine când Abby este alături de mine și purtând cea mai recentă colecție a lui Tommy, ne-am simțit confortabil, relaxați și clasici. Este o campanie atemporală și așteptăm cu nerăbdare o viață întreagă împreună'.

„Sunt obișnuită să lucrez în toată lumea, așa că să filmez cu Patrick și Tommy la New York s-a simțit ca și cum m-aș fi întors acasă', a spus Abby Champion. „De-a lungul anilor, Tommy a redefinit stilul orașului, amestecând moștenirea cu modernul. Fiecare piesă avea un sentiment familiar și liniștitor, îmbunătățit cu țesături înalte și stil contemporan.'

Colecția de toamnă 2024 este disponibilă pe tommy.com și în magazinele TOMMY HILFIGER din România în Mall – Vitan București, Băneasa Shopping City, AFI Cotroceni, Palas Iași, Iulius Town Timișoara, Iulius Mall Cluj – Napoca, City Park Mall Constanța, AFI Brașov, Promenada Mall Sibiu și Promenada Mall Craiova.

 
Cel mai nou VIDEO

Google News Urmărește-ne pe Google News

Citește în continuare
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton