TOMMY HILFIGER summer looks

 Dumba Gabriela
.

Pentru vara 2024, TOMMY HILFIGER propune ținute relaxate, din materiale naturale, piese timeless, clasice, cu accente moderne, ușor de asortat. Vedetele colecției sunt tricoul polo, în cazul doamnelor, și cămașa oxford, pentru domni, item-uri care pot fi combinate în zeci de lookuri casual, dar și elegante.

Pantalonii scurți, tricourile polo în diverse nuanțe, cămașa din in sau fusta plisată sunt doar câteva dintre elementele colecției de vară TOMMY HILFIGER. În acest sezon, colecția transformă stilurile de bază ale brandului cu pliseuri multidimensionale și detalii sport, creând piese moderne și dinamice.

Iată câteva dintre cele mai îndrăgite item-uri TOMMY HILFIGER din această vară!

Tricoul polo, în diverse nuanțe, cu logo argintiu

Croiala regulată și decolteul deschis dau un aer casual acestui tricou polo din bumbac realizat din 96% bumbac, care poate fi combinat atât cu fuste plisate sau din denim, cât și cu pantaloni scurți sau jeans.

Rochia polo fără mâneci

Dacă sunteți fani ai croielii polo, puteți integra în ținutele verii și rochia polo fără mâneci și guler polo, cu simbolul polo brodat pe piept. Lungă, lejeră, realizată din 97% bumbac, rochia poate fi purtată atât cu sandale și papuci, în ținute casual, cât și cu pantofi sport.

Cămașa din 100% in

Cămașa din 100% in și croială clasică este alegerea perfectă pentru serile de vară sau ținute vaporoase, pentru o plimbare pe faleză, în funcție de elementele cu care o combinați. Face echipă perfectă atât cu fustă sau cu jeans clasici, dar și cu pantaloni scurți și încălțări comode. Puteți opta dintr-o paletă variată de nuanțe, în funcție de ținutele preferate!

Fie că o purtați pe umeri în zilele caniculare, cămașa din in este un element versatil în garderobă și nu veți da niciodată greș atunci când o veți integra în ținută, indiferent de context!

Fusta plisată

Indiferent de anotimp, fusta plisată își găsește loc în garderobă și poate fi integrată într-o mulțime de ținute, atât casual, cât și sport sau elegante. În funcție de elementele cu care este combinată – tricou, cămașă sau bluză din mătase, fusta plisată, cu lungime midi sau mini, este întotdeauna o alegere bună!

Imprimeurile florale și gingham

Vara iubim imprimeurile florale, însă TOMMY HILFIGER propune și printul gingham pentru vara 2024! Îl regăsim pe rochii, fuste sau pantaloni scurți și, în mod sigur, are puterea de a scoate orice ținută din anonimat.

Pantalonii scurți din denim

Pantalonii scurți din denim sunt o alegere atemporală pentru vestimentația relaxată, datorită compoziției flexibile și a detaliilor subtile. Realizați din 98% bumbac, pantalonii scurți din denim TOMMY HILFIGER pot fi integrați în diverse ținute casual, combinați atât cu tricou – dacă optați pentru dungi, cu atât mai bine – cât și cu o cămașă cu croială clasică.

Cămașa oxford din in pur

Cămașa cu nasturi, fabricată din in pur, poate fi purtată în sezonul călduros fără probleme datorită materialului respirabil și integrată atât în ținute sport-casual, cât și elegante, în funcție de încălțări și restul item-urilor.

Colecția Primăvara-Vara 2024 este disponibilă pe tommy.com și în magazinele TOMMY HILFIGER din România în București Mall – Vitan, Băneasa Shopping City, AFI Cotroceni, Palas Iași, Iulius Town Timișoara, Iulius Mall Cluj – Napoca, City Park Mall Constanța, AFI Brașov, Promenada Mall Sibiu și Promenada Mall Craiova.

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton