TOP 3 destinații turistice perfecte pentru această vară! Iată cum să organizezi un concediu de neuitat!

 advertising.ringier
.

Vara este anotimpul perfect pentru a explora locuri noi, a te bucura de soare, pentru a te răsfăța și pentru a-ți reîncărca bateriile. Dacă ești în căutarea destinației ideale de vizitat în lunile de vară, găsești mai jos trei locuri de luat în considerare.

Iată destinațiile pe care nu trebuie să le ratezi vara aceasta!

  1. Santorini, Grecia

Santorini este o insulă pitorească din Marea Egee, cunoscută de către mulți turiști pentru frumusețea sa aparte. Aici te poți plimba pe străzile înguste și te poți bucura de arhitectura clădirilor văruite în alb. De asemenea, Santorini este celebră și pentru apusurile pe care le oferă turiștilor săi. În timpul lunilor de vară, vremea este caldă și însorită, cu temperaturi cuprinse între 25 și 30°C, făcând insula o destinație excelentă pentru iubitorii de plajă. Santorini are multe de oferit, de la priveliștile sale superbe, până la apele cristaline și plajele cu nisip negru. Vizitatorii pot explora numeroasele situri arheologice și muzee ale insulei sau pur și simplu se pot relaxa la unul dintre numeroasele sale baruri și restaurante.

  1. Bali, Indonezia

Bali este un paradis tropical situat în inima Indoneziei, renumit pentru plajele sale uimitoare, luxuriante și cultura bogată. În timpul lunilor de vară, vremea este caldă și umedă, cu temperaturi medii în jur de 28°C. Vizitatorii pot explora numeroasele temple hinduse, pot lua parte la activități culturale precum cursuri de gătit și se pot bucura spectacole de dans. 

  1. Madrid

Madrid este capitala Spaniei și o destinație perfectă pentru vară. Vremea în Madrid în timpul de vară este caldă și uscată, cu temperaturi între 27-33°C. Orașul este cunoscut pentru mixul perfect de artă, cultură și viață de noapte. Turiștii pot vizita muzeele și galeriile orașului, pot face o plimbare în frumosul parc Buen Retiro sau pot savura o masă delicioasă la unul dintre numeroasele restaurante din Madrid. Găsești mai multe informații utilizând un site de travel, unde vei putea descoperi sfaturi și idei care te vor ajuta în planificarea unui concediu de neuitat! 

Pentru a profita la maximum de călătoriile tale, poți apela la o aplicație de travel, așa cum este Framey App, pentru a face totul cât mai simplu. O astfel de platformă te va ajuta să găsești cele mai bune restaurante din zonă, atracții și activități și îți va rezerva cazarea dorită. Aplicația te poate ajuta, de asemenea, să creezi un itinerariu care se potrivește intereselor tale, astfel încât să poți profita la maximum de timpul petrecut în vacanță.

Așadar, acestea sunt cele trei destinații pe care nu trebuie să le ratezi vara aceasta! Nu uita să folosești o platformă de travel, pentru a te bucura de experiența locurilor ca un localnic adevărat!

Sursă foto: Framey.io

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton