Top 5 tipuri de încălțăminte pe care trebuie să le ai

 advertising.ringier
.

Pentru a avea o garderobă completă, e nevoie să deții anumite tipuri de încălțăminte. Este de preferat să ai mai puține perechi de pantofi, dar versatile. Există nenumărate tipuri de încălțăminte, dar cel mai important este să măcar una sau două perechi din categoriile de bază, ca să nu îți faci griji când vine vorba de asortarea lor cu outfit-ul tău.

Iată 5 tipuri de pantofi de bază în garderobă

  • Pantofii sport 

Fie că ai un stil de viață care implică activități sportive sau nu, pantofii sport trebuie să existe în colecția ta. Cu toate că această încălțăminte a fost în trecut asociată activităților sportive, în prezent nu mai este așa. 

Poți purta pantofi sport chiar și atunci când mergi la cumpărături, sau ai treabă prin oraș. Comoditatea este calitatea principală a acestor pantofi, de aceea este bine să deții măcar 2 perechi, pentru a te bucura de confortul necesar atunci când ai nevoie. 

  • Bocancii 

Bocancii au devenit foarte populari în ultimii ani, datorită versatilității și comodității lor. O pereche de bocanci poate fi purtată în toate anotimpurile și la aproape toate ținutele de zi. Este un tip de încălțăminte cu care nu poți da greș și care aduc un aer foarte cool și relaxat în look-ul tău. De exemplu, poți alege bocanci de damă de pe Modlet.ro, în funcție de preferințele tale. Chiar dacă ai un stil vestimentar mai sportiv sau elegant, bocancii pot fi asortați foarte ușor, indiferent de culoarea lor. Poți purta bocanci cu fuste, pantaloni de blugi sau chiar cu rochii de vară și se vor potrivi. 

  • Sandalele 

Sandalele sunt un tip de încălțăminte necesar în garderoba unei femei, doarece ele pot fi purtate vara, dar și în alte anotimpuri la evenimente. 

Este indicat să deții măcar 3 perechi de sandale: cu talpă joasă, cu toc ortopedic și de eveniment. Ele te pot asigura că vei avea cu ce să asortezi numeroase ținute, atât de zi, cât și de seară. Încearcă să achiziționezi sandale în culori neutre dacă vrei să fie versatile. Sandalele de eveniment este de preferat să fie cu toc subțire, pentru un plus de eleganță. 

  • Cizmele lungi 

Cizmele lungi sunt potrivite pentru toate anotimpurile, exceptând vara. Ele sunt aproape la fel de versatile ca bocancii. Pot fi purtate cu rochii, pantaloni sau fuste, în funcție de preferințe. Este indicat să alegi cizme până la genunchi sau care să acopere ușor genunchii, pentru a avea efectul de alungire a piciorului. Pentru versatilitate, încearcă să alegi cizme din piele întoarsă sau dintr-un material mat, deoarece cizmele lucioase pot fi mai greu de integrat în ținute. 

  • Papucii de casă

Chiar dacă nu îți vin în minte atunci când te gândești la pantofi, papucii de casă sunt importanți. Este esențial să alegi papuci de casă foarte comozi și în culori care îți plac. 

Alege să investești în papuci de casă de calitate, ca să te bucuri de o comoditate sporită, dar și de durabilitate. Papucii de casă medicinali pot fi o alegere bună pentru a te bucura de confort și calitate. 

Așadar, investește în câteva tipuri de pantofi versatile, cum ar fi bocancii sau cizmele. Nu uita să îți achiziționezi încălțăminte comodă, dar și pe placul tău, ca să porți toți pantofii pe care îi deții cu plăcere. 

Sursa foto: unsplash.com 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton