Top 7 ocazii speciale când poți purta rochie festivă cu paiete

 advertising.ringier
.

În scurt timp vor începe pregătirile pentru sărbători, cumpărarea cadourilor, organizarea planurilor, pregătirea meniului și a ținutelor. Sărbătorile de iarnă pot reprezenta o bună modalitate pentru a-ți crea o ținută festivă. Mai jos vei găsi o listă cu evenimente la care poți alege un look îndrăzneț și potrivit pentru un eveniment special.

Iată cele 7 evenimente la care să optezi pentru o ținută festivă!

1. Crăciun/Revelion

Pentru sărbătorile de iarnă rochiile cât mai festive sunt foarte comune în ținutele alese de sexul feminin. Dacă îți dorești să epatezi și să nu dai greș cu o astfel de ținută în acest sezon, poți opta pentru una din rochiile cu paiete de pe foggi.ro. Superstițiile spun că roșul aduce noroc, te poți orienta pentru un model de genul și nu vei regreta.

2. Nuntă

Nunțile sunt evenimente frecvente la care oamenii participă pentru a celebra iubirea. De multe ori la acest gen de ocazii intervine problema ținutei. Dacă îți dorești să ai o vestimentație aparte cu care să ieși din anonimat, o rochie cu paiete ar putea reprezenta o alegere ideală. O rochie de genul este de efect și nu necesită neapărat să mai fie accesorizată.

3. Aniversări

Indiferent că este vorba de aniversarea proprie sau a unei persoane dragi, dacă locația și evenimentul o permite, o ținută cu paiete ar putea fi o ocazie excelentă pentru a avea un look vibrant și ieșit din anonimat.

4. Petreceri

Dacă ești genul de persoană care participă la petreceri, fie la locul de muncă sau în alte contexte sociale, paietele pot fi niște elemente potrivite, elegante, dar și diferite pentru un astfel de eveniment. De obicei la acest gen de ocazii nu se cer ținute de gală, însă un look strălucitor va ieși în evidență.

5. Ieșiri în club

Dacă ieși în club și îți dorești să te faci remarcată, o rochie cu paiete poate fi o alegere potrivită, deoarece vei ieși în evidență datorită luminilor și a atmosferei vibrante a locului.

6. Petreceri tematice

De obicei la petrecerile cu tematică se impune un anumit dress code, care să se potrivească bine cu decorul și locația. Dacă tematica este cu sclipici, strălucire sau ceva festiv, ai putea alege o ținută cu paiete pentru a respecta cerințele, dar și pentru a ieși din anonimat.

7. Festivaluri de muzică

De obicei la festivalurile de muzică oamenii încearcă să fie cât mai îndrăzneți, creativi și să iasă în evidență cu look-ul pe care îl creează. Dacă în mod normal nu ești o persoană care își dorește să iasă în evidență prin stilul vestimentar, un festival poate fi un bun prilej în care să îți dai frâu liber imaginației. Poți să optezi pentru ceva mai îndrăzneț, precum o rochie cu paiete.

În concluzie, indiferent de evenimentul la care participi, important este să te simți bine în ținuta aleasă, să te distrezi și să creezi amintiri alături de oamenii dragi. Completează look-ul  cu elemente care să ți se potrivească și care să îți dea încredere în tine.

Sursă foto: freepik.com

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton