Top cele mai bune 4 sfaturi ce te vor ajuta să-ţi alegi mereu corect bijuteriile 

 advertising.ringier
.

Înţelegerea modului în care bijuteriile pot ajuta o ţinută să iasă din anonimat este una din cele mai utile arme pe care o poţi deţine în viaţă. Aceste mici accesorii au puterea de a atrage întreaga atenţie, dar să pună în valoare trăsăturile armonioase ale feţei. 

Cu cât înţelegi mai repede în viaţă care îţi sunt adevăraţii prieteni, cu atât încrederea în tine va crește. Asta deoarece a face alegerea corectă este, de cele mai multe ori, cheia spre succes. Iar bijuteriile pot fi considerate, atât de către femei, cât şi de bărbaţi, un prieten de nădejde. 

Fie că discutăm despre cele purtate de zi, fie despre cele purtate la ocazii speciale, bijuteriile nu lipsesc niciodată din casele noastre. Însă, pentru a ne putea bucura cu adevărat de ele, este esenţial să înţelegem care sunt criteriile după care trebuie să ne ghidăm. De aceea, ne-am gândit să facem o recapitulare a acestora:

  1. Bijuteriile trebuie alese în funcție de ocazie

Brăţările lejere, care atârnă la încheietura mâinii, nu funcționează atât de bine atunci când ai muncă de calculator. Sunetul produs la impactul brăţării cu tastatura sau cu biroul ar fi unul deranjant, mai ales dacă discutăm despre ore întregi petrecute muncind. Astfel că, deşi nu te-ai gândi la job ca la o ocazie, iată că există şi aici mici detalii despre care să ții cont și care pot face o mare diferenţă. 

De asemenea, alegerea bijuteriilor pentru petrecerea câtorva minute la biserică va fi cu totul diferită față de cea pe care o faci atunci când ieşi în club cu prietenii. Aşadar, ţine mereu cont de locul în care urmează să mergi şi de ceea ce ai de făcut, pentru a lua cea mai bună decizie în materie de accesorii şi bijuterii. Având în vedere numărul mare de modele de cercei aur, lanţuri şi inele disponibile astăzi pe piaţă, poţi găsi mereu piese pe care să le porţi la diverse ocazii, atât timp cât le asortezi corespunzător. 

  1. Modele încărcate şi bijuteriile simple se potrivesc de minune

După cum bine ştii, în viaţă, opuşii se atrag. Acest lucru este valabil inclusiv în privinţa bijuteriilor, atunci când discutăm despre alegerea lor în funcţie de hainele pe care le purtăm. 

Atunci când optezi pentru o ţinută cu un imprimeu încărcat, precum rochiile vaporoase de vară, îţi poţi alege atât bijuterii minimaliste, cât şi unele mai voluptoase. Important este ca acestea să nu conţină pietre sau împletituri, ce ar încărca prea mult imaginea de ansamblu. În schimb, dacă ai o ţinută simplă, fără prea multe texturi, o vei putea pune în evidenţă cu ajutorul unor bijuterii ce atrag atenția. Fie că este vorba despre o pereche de cercei lungi, fie un colier sau lanţ, o brăţară, câteva inele ori chiar o broşă.

  1. Ajută-te de cerceii statement pentru a-ţi evidenţia trăsăturile feţei 

Fiecare dintre noi avem trăsături distincte şi, la fel ca şi trăsăturile de caracter, acestea ne fac unici. Nu trebuie să ai ochii perfect migdalaţi sau zâmbetul ca la Hollywood pentru a te mândri cu chipul tău. Frumuseţea ta naturală poate fi evidenţiată cu ajutorul unor cercei statement. Important este să alegi perechea potrivită formei feţei tale. 

De exemplu, dacă ai o faţă în formă de inimă, trebuie să eviţi cerceii care se îngustează în partea de jos. În schimb, dacă ai o formă ovală a feţei, o pereche de cercei triunghiulari pot fi un real ajutor în scoaterea în evidenţă a pomeţilor. 

  1. Pune-ţi în evidenţă nuanţa pielii alegând culorile potrivite ale bijuteriilor 

Bijuteriile nu ar trebui să meargă doar cu ținuta ta. Nu uita că şi nuanţa pielii tale este un detaliu important. Argintiul este un metal standard care luminează cele mai multe tonuri naturale. Aurul se potrivește mai ales cu părul mai închis și pielea mată. Tonurile mai reci ale pielii se potrivesc bine cu pietrele roșii, violete și albastre. De asemenea, aurul alb este o alegere excelentă de metal pentru tonurile mai reci ale pielii. Tonurile mai calde ale pielii se potrivesc frumos cu pietre prețioase galbene, portocalii și verzi, pe lângă metalele galbene. 

Acum că ţi-ai reîmprospătat aceste informaţii, nu-ţi rămâne decât să te bucuri de toate bijuteriile avute şi să te gândeşti la cele pe care ţi le doreşti. Faptul că ocupă atât de puţin spaţiu este un semn că niciodată nu poţi avea prea multe bijuterii, nu-i aşa?

Sursa foto: Shutterstock 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton